طرز تهیه کیک رولی با مغزی موزی با روش آسان:
رسپی کیک رولی با مغزی موزی :
برای کرم:
- 2.5 لیوان شیر
- 1 تخم مرغ کامل
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 فنجان شکر
- یک بسته وانیل (5گرم)
- 1 بسته کرم شانتی
همه مواد به جز کرم شانتی و وانیل را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و غلیظ شود. پس از کمی خنک شدن وانیل و کرم شانتی را اضافه کرده و با همزن بزنید به مدت 5 دقیقه تا قوام یک دستی پیدا کند.
برای گاناش:
- خامه صبحانه 200 میلی لیتر
- 200 گرم شکلات
خامه را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. سپس آن را از اجاق گاز بردارید و شکلات ها را اضافه کنید . مرتبا هم بزنید تا خامه و شکلات قوام یک دستی پیدا کند.
برای کیک:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شکر
- 3-4 قاشق غذاخوری آب گرم
- 1 بسته وانیل (5 گرم)
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 فنجان آرد
- نصف فنجان نشاسته آرد یا ذرت (من از گندم استفاده کردم)
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
نیمی از شکر را به سفیده و نصف آن را به زرده ها اضافه کنید.
با سرعت زیاد همزن، سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا مثل برف شود.
سپس در یک کاسه دیگر شروع به هم زدن زرده ها کنید.
آب را کم کم اضافه کنید ، بعد از روشن شدن رنگ زرده ها ، مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید همچنین میتوانید رنده پوست یک لیمو را نیز اضافه کنید.
سفیده زده شده تخم مرغ را طی چند مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و به کمک لیسک از پایین به بالا مخلوط کنید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. و مواد کیک را روی آن بریزید و با دمای 170 درجه (بالا و پایین) به مدت 18_20 دقیقه بپزید.
فر را از قبل گرم کنید.
پس از بیرون آوردن کیک از فر ، آن را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید، بلافاصله به صورت رول بپیچید و 5 دقیقه صبر کنید.
به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
تکه ها را با کمی شیر خیس کنید.
سپس کرم آماده شده را روی تکه های کیک پخش کرده و یک تکه موز اضافه کنید. رول کنید. ساده یا تزیین شده با شکلات سرو کنید.