• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک آلبالو : آموزش درست کردن کیک آلبالویی خوشمزه

    دستور پخت کیک آلبالو

    طرز تهیه و دستور پخت کیک آلبالو خوشمزه:

    این کیک عالیییه، میتونید هم با گیلاس درست کنید هم آلبالو
    ولی من پیشنهادم به شدت آلبالو

    یه طعم ترش و شیرین جذابی داره که مطمئنم همه خوششون میاد

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر ۱ پیمانه
    • آرد۲ پیمانه
    • ماست نصف پیمانه
    • روغن مایع ۲ سوم پیمانه
    • آلبالو بدون هسته ۱ پیمانه
    • بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
    • وانیل مرغوب نصف قاشق مرباخوری
    • نمک یک پنچ

    اموزش درست کردن و دستور پخت کیک آلبالو با روش آسان:

    فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.
    آرد و بیکینگ پودر و نمک راالک میکنیم.
    تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود ۸ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
    روغن را اضافه و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.


    ماست را اضافه و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
    مخلوط آرد و بیکینگ پودر را طی ۳ مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی و دورانی هم میزنیم.
    قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی میکنیم ،کمی از مواد را میریزیم آلبالوهای هسته گرفته را روی مواد میریزیم دوباره مواد میریزیم و آلبالو هارا لایه لایه میریزیم تا نصف قالب پر شود ، قالبتونو بیشتر از نصف پر نکنید تا کیک فضا برای پف کردن و حجیم شدن داشته باشه.


    بستگی به فر ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان پخت کیک میباشد.
    پ.ن: اگه میخواین آلبالوهاتون ته نشین نشه، آلبالوهارو حتما خشک کنید و تو آرد بغلطونید، اینطوری سرجاشون میمونن و ته نشین نمیشن.

    دستور پخت کیک آلبالو

    About The Author