• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی + نکات کلیدی

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی نارگیلی با روش اسان:

    • پودر نارگیل خشک ۱۲۵ گرم
    • سفیده تخم مرغ ۳ عدد درشت
    • شکر ۲۵۰ گرم
    • روغن مایع ۷۵ گرم
    • وانیل ۱/۴ ق چ
    • آبلیمو نصف ق چ

    دستور و طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

    همه مواد رو با قاشق مخلوط کنید بعد داخل میکسر یا مولینکس خوب مخلوط کنید، این مخلوط رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه هم میزنیم. اصلا نباید بجوشه یا قل بزنه، بعد اجازه بدید کاملا خنک بشه و داخل قیف بریزید، سر قیف رو یه سانت ببرید و با فاصله توی سینی فر روی کاغذ روغنی بریزید، تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید.

    من ده دقیقه اول با ۱۸۰ درجه، بعد دما رو روی ۱۵۰ قراردادم بیست دقیقه زمان برد، فقط مراقب باشید نسوزه زیرش که کمی تغییر رنگ داد کافیه، اگه از نارگیل تازه استفاده کنید طعم بهتری داره، بعد از گرم کردن مواد داخل قابلمه اگه حس کردید موادتون شله یه ق ارد برنج و اگه حس کردید سفته یه دونه سفیده میتونید دوباره با مایع میکس کنید، خیلی خوشمزه ست نوش جان

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی

    About The Author