اموزش اشپزی و طرز تهیه گراتن پاستا با روش اسان:
مگه میشه ماکارونی باشه؛ بعد پنیرم باشه اون وقت محبوب دلها نباشه؟؟؟ اصلا روایت داریم که از غذا های بهشته ایشون. بس که خوشمزه ست این بمب پر کالری. من که از خوردنش سیر نمیشم؛ شما چطور؟؟؟؟؟؟ .
رسپی و طرز تهیه گراتن پاستا:
خب دوستان برای این غذای خوشمزه ما اول به یه مواد ماکارونی احتیاج داریم که شما میتونید به هر شکلی و با هر موادی که خودتون دوست دارید درست کنید. من پیاز رو با زردچوبه تفت دادم بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کردم و بعد به ترتیب فلفل دلمه ای و قارچ رو. البته راجع به قارچ یه مطلبی بگم که من قارچ روجداگونه میذارم باحرارت بالا آبش تبخیر شه و بعد بایه کم کره تفت میدم. اینطوری هم رنگش سیاه نمیشه و هم اینکه دیگه آب نمیندازه؛ بعد بهش رب گوجه و نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و پودر سیر زدم ؛
حالا سس بشامل درست میکنیم:
۱۰۰ گرم کره و میذارید تو ماهیتابه آب که شد دو قاشق سوپخوری آرد اضافه میکنید بهش و تفت میدید تا از خامی در بیاد. بعد کم کم بهش شیر اضافه میکنید تا حدی که غلظتش شبیه فرنی بشه اینم میذارید کنار (میتونید سس بشامل هم نریزید) حالا یه بسته ماکارونی فرمی (حتما فرمی باشه حالا به هرشکلی مهم نیست) رو نرم تر از حالت معمول آبکش میکنید و با مواد گوشتی مخلوط میکنید؛
بعد کف ظرفی که میخواید تو فر بذارید رویه کم چرب میکنید با روغن؛ اول یه لایه سس بشامل میریزید بعد از مخلوط پاستا و موادتون؛ روشم پنیر موزارلا یا پنیر گودا، که من از ترکیب جفتش ریختم و فوق العاده شد؛ همین طور تا آخر یه لایه پاستا و یه لایه پنیرو روش سس، در نهایت روش رو کاملا با پنیر بپوشونید و تو دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت قرار بدید؛ اگه روش طلایی نشد پنج دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا سطح پنیر برشته شه.