اموزش اشپزی و طرز تهیه جوجه کباب مراکشی با روش اسان:
- گوشت سینه مرغ……. برای هر نفر 250 گرم
- زعفران آب کرده ……. یک قاشق چایخوری
- سیر رنده شده …….. یک حبه
- روغن زیتون ……. یک قاشق غذاخوری
- فلفل ……. یک قاشق چایخوری
- ادویه گرامسالا …….. یک قاشق چایخوری
- لیموترش ……. 2 عدد
- خامه …… 4 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای رنگی……. یک عدد
- پیاز ……1 عدد .
دستور پخت جوجه کباب مراکشی:
گوشت سینه مرغ را خرد کنید. زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیمو ترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و حدود 2 ساعت بمونه تا کاملا مزه دار بشه. سپس مرغ ها را یکی در میان با تکه هایی از فلفل و پیاز به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید.