طرز تهیه شکم پاره رژیمی:
مواد لازم:
- 6 عدد بادمجان
- یک عدد پیاز
- 600 گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد فلفل سبز
- یک عدد فلفل قرمز
- دو حبه سیر رنده شده
- نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز آویشو
- دو عدد گوجه فرنگی
- یک شاخه پیازچه
- یک قاشق رب
- پنیر کاشار یا پنیر پیتزا
برای سس بشامل:
- یک قاشق کره
- یک قاشق غذاخوری آرد
- دو لیوان شیر سرد
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه شکم پاره رژیمی:
6 عدد بادمجان را از وسط نصف کنید . در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید به صورنی که طرفی که پوست دارد رو قرار بگیرد بچینید . در فر 200درجه قرار دهید تا بادمجانها نرم شوند.
یک عدد پیاز بزرگ را با روغن زیتون و روغن مایع تفت دهید. کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دو باره تفت دهید . وقتی گوشت تغییر رنگ داد فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را هم اضافه کنید و دوباره تفت دهید. ادویه نمک سیر و پیازچه را هم اضافه کنید. رب و گوجه فرنگی که پوستش را گرفته اید را خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا آب گوجه ها کشیده شود بپزید.
بادمجانها را داخل ظرف پیرکس بچینید و با قاشق روی بادمجانها را کمی باز کنید و نمک بپاشید و از مواد گوشتی روی بادمجانها قرار دهید. یک قاشق رب را با روغن کمی تفت دهید. بعد یک ونیم لیوان آب اضافه کرده و سس آماده کنید و کنار بادمجانها بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده بگذارید تا کمی روی غذا طلایی شود.از فر درآورد و از سس کناری روی بادمجانها بریزید.
برای سس بشامل یک قاشق آرد را با یک قاشق کره کمی تفت دهید بعد دو لیوان شیر سرد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا بج. شد و قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل اضافه کنید.
از سس بشامل روی بادمجانها ریخته و روی سس بشامل پنیر بریزد . دوباره داخل فر بگذارید تا روی پنیرها کمی طلایی شود.
نوش جان