دستور پخت و طرز تهیه پکاره اندونزی خوشمزه:
- پیاز رنده درشت میکنیم یک لیوان
- کلم خلالی خرد شده یک لیوان
- گشنیز خرد شده نصف لیوان
- هویج رنده ریزشده نصف لیوان
- ماجی یک عدد حل شده در دو قاشق آب
- بکینگ پودر یک ق م
- فلفل سبز یک عدد ریزشده
- آرد نخود نصف لیوان
- آرد سفید نصف لیوان
- آب نصف لیوان
- سس سیر یا سس تای دو ق غ (اختیاری)
- زردچوبه یک ق چ
اموزش اشپزی و طرز تهیه پکاره اندونزی با روش اسان:
همه مواد رو با همدیگه مخلوط میکنیم. نمکشو اندازه میگیریم
بوسیله دو قاشق از مواد برمیداریم. در روغن داغ با شعله متوسط سرخ میکنیم.