• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چیز کیک ژاپنی : طرز تهیه کیک با روش آسان مثل کافی شاپ

    چیز کیک ژاپنی

    رسپی چیز کیک ژاپنی مثل بیرون:

    و اما کیک کافی شاپی پرطرفدار که خودم شخصا عاشقشم.

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۶ عدد
    • پنیرخامه ای ۲۵۰ گرم
    • آرد ۶۰ گرم
    • نشاسته ۲۰ گرم
    • شیر ۱۰۰ میلی لیتر
    • شکر ۱۲۰ گرم
    • کره ۵۰ گرم
    • وانیل یک ق چ
    • رنده پوست لیمو به همراه یک ق غ آب لیمو

    اموزش درست کردن و طرز تهیه چیز کیک ژاپنی با روش آسان:

    این کیک نسبت به کیکای دیگه یخورده قلقش بیشتره .
    اگه میخواین کیکتون خوب از آب در بیاد حتما اندازه هارو دقیق با ترازو بگیرید و نکاتی که میگم رو خوب رعایت کنین تا بافت چیز کیکتون نرم و پنبه ای بشه.

    ۱) ابتدا شیر و کره و پنیر خامه ای رو داخل کاسه میریزیم و روی بخار آب به صورت بنماری حل میکنیم تا مایع یکدستی بدست بیاد بعد میزاریم تا مایعمون خنک بشه.
    ۲) وقتی خنک شد آرد و نشاسته رو داخلش الک میکنیم نوک قاشق نمک هم میریزیم .
    ۳) زرده و سفیده رو جدا میکنیم.


    ۴) زرده رو با وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد به مایع پنیری اضافه میکنیم رنده پوست لیمو و آب لیمو رو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
    ۵) سفیده رو با همزن میزنیم شکر رو طی سه مرحله به سفیده اضافه میکنیم تا سفت بشه و از کاسه نریزه .
    ۶) مایع زرده رو داخل سفیده فولد میکنیم .


    ۷) فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه از قبل گرم میکنیم .
    ۸) قالب چیز کیک باید ارتفاعش بلند باشه من برای این مقدار مواد از قالب ۱۸ سانتی ارتفاع بلند استفاده کردم کف قالب رو کاغذ روغنی می اندازیم مایع کیک رو داخل قالب میریزیم قالب رو داخل سینی یا قالب بزرگتر قرار میدیم داخل سینی رو با آب جوش پر میکنیم آب تقریبا تا نصف قالب یا حداقل تا یک سوم قالب رو باید بگیره.


    ۹) کیک رو به مدت یک ساعت و نیم داخل فر میزاریم بمونه بعد از اون چک میکنیم اگه روش طلایی شده بود فر رو خاموش میکنیم.
    ۱۰) با در نیمه باز حدود ده دقیقه میزاریم کیک داخل فر بمونه تا پفش نخوابه بعد از فر بیرون میاریم وقتی خنک شد از قالب درش میاریم و با پودر شکر، مربای توت و … تزیینش میکنیم.

    چیز کیک ژاپنی

    About The Author