رسپی نان رهته پیازی :
نان محلی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار
در اصل آردش رو با سوراغ (نوعی سس محلی که با ماهی درست میشه) خمیر میکنن که معرکست. جنوبیا میدونن چی میگم
ولی چون اهالی خونه با سوراغ میونه خوبی ندارن، مجبورم نوع سادشو درست کنم.
مواد لازم:
- آرد سه لیوان
- پیاز دو عدد
- فلفل سبز یک عدد
- سیر دو حبه
- گشنیز و شوید اگه نداشتین میتونین خشکشو استفاده کنین از هر کدوم دو قاشق غذاخوری
- مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
- زردچوبه یک ق چ
- پودر پیاز یک ق مرباخوری
- نمک
- آب ولرم به میزان لازم
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان رهته پیازی با روش آسان در خانه:
پیاز و سیر و فلفل سبز و گشنیز و شوید رو داخل خردکن یا غذا ساز لهش میکنین اگه نداشتین رنده کنین.
آرد و زردچوبه و پودرپیاز، مایه خمیر و مخلوط پیاز و سبزی رو باهم مخلوط میکنیم با آب خمیر میکنیم. خمیر نباید زیاد رقیق و نه زیاد غلیظ باشه.
سر خمیر رو میپوشونیم دو ساعت استراحت میدیم.
خمیر که ور اومد با ملاقه کف تابه یا ماهیتابه تفلون خمیر میریزیم با پشت ملاقه دورانی خمیر رو به صورت دایره درش میاریم .
روی خمیر یک ق روغن مایع میریزیم بعد برش میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه.
حواستون باشه روغن رو اول کار به تابه نزنین چون در این صورت خمیر به تابه نمیچسبه و جمع میشه نمیتونین گردش کنین.
این نون رو میتونین با پنیر خامه ای میل کنین.