• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تهیه کیک هویج و گردو : طرز تهیه کیک خوشمزه و خانگی

    تهیه کیک هویج و گردو

    تهیه کیک هویج و گردو:

    تهیه کیک هویج و گردو:

    کیک هویج و گردو با قالب لوف طول ۲۶ و عرض ۸ سانت یا (قالب 25 در 35 ) یا قالب میان تهی یا گرد 27 یا 28


    مواد لازم :

    • هویج خام رنده شده: 2 لیوان
    • گردوی خرد شده: یک استکان
    • آرد: 2 لیوان
    • شکر: 1 لیوان و سە قاشق غذاخوری
    • بکینگ پودر: 1ق غ
    • تخم مرغ: 4 عدد درشت
    • روغن مایع: یک لیوان
    • دارچین: 2 تا 3 ق غ
    • وانیل: یک چهارم ق چ

    تخم مرغ ها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
    روغن مایع را اضافه میکنیم .
    آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
    سپس به مخلوط اولیه به تناوب آرد و هویج را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم .
    اگر کیک را در قالب مستطیل درست کردید ، گردوهای خرد شده را روی سطح مایع کیک بریزید ولی اگر از قالب میان تهی استفاده کردید گردوها را بعد از اتمام آرد و هویج اضافه کنید .
    سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه با درجه حرارت 175 گرم کرده ایم بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .

    نکته :
    کف قالب و دیواره های قالب را با روغن مایع کاملا چرب میکنیم .
    تمامی کیک ها را در فری که بمدت 20 دقیقه زودتر روشن کرده ایم تا گرم شود میگذاریم .
    میزان گردو را در این کیک میتوانید کم و زیاد کنید

    کیک هویج و گردو

    About The Author