دستور پخت و طرز تهیه کوفته اصفهانی :
اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته اصفهانی مجلسی و خوشمزه در خانه:
مواد مورد نیاز:
- برنج ۲ پیمانه
- گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
- باقالی خلال شده ۴ ق غ
- تخم مرغ ۱ عدد
- سبزی معطر + شوید خشک ۴ ق غ
- نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
- پیاز ۲ عددمتوسط
- رب ۲ ق غ سر پر
دستور پخت:
برنج و میزاریم با نمک بپزه آبش رو که کشید آبکش میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و ادویه ها رو میزنیم و یک عدد پیاز رو رنده میکنیم آبش رو میگیریم حتما (اگه آبشو نگیرید باعث میشه کوفته وا بره) تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم + باقالی و سبزیهای معطر و خوب ورز میدیم و توپکای متوسط درست میکنیم و وسطش گردو و زرشک میزاریم و گردش میکنیم،
برای سس هم پیاز خورد شده رو داخل روغن تفت میدیم رب رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد دو لیوان آب میریزیم و میزاریم جوش بیاد و بعد کوفته هارو اضافه میکنیم و میزاریم ۴۵ دقیقه بپزه و سسش غلیظ شه و تماااام.
نوش جونتون