طرز تهیه پوآچا کاتمر:
مواد مورد نیاز:
- دو لیوان شیر ولرم(لیوان 200میلی)
- یک استکان روغن مایع(استکان 140 میلی)
- سه قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- دو عدد تخم مرغ(زرده ها برای رومال)
- یک پاکت خمیر مایه خیس یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
- 6 لیوان آرد (لیوان 200 میلی)
مواد برای لای خمیر:
- دو قاشق غذاخوری کره
برای وسط پوآچا:
- پنیر سفید
- جعفری
مواد برای رومال:
- دو عدد زرده
- یک قاشق شیر
طرز تهیه پوآچا کاتمر:
داخل کاسه شیر ولرم سفیده تخم مرغ شکر خمیر مایه رو غن مایع و نمک را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.
سطح کار را کمی آرد پاشی کرده خمیر عمل آمده را را هواگیری کرده و تا جایی که می توانیم خمیر را باز می کنیم دو قاشق کره آب شده را روی خمیر مالیده و خمیر را رول می کنیم و خمیر را به اندازه دو بند انگشت حدود 14 قسمت برش می زنیم و داخل یک سینی آرد پاشی می گذاریم و 10 دقیقه داخل یخچال می گذاریم دوباره هر چانه را باز می کنیم.
داخلش پنیر و جعفری قرار داده و مانند بقچه تا می زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و دو باره روی خمیر ها را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می دهیم زرده ها را با یک قاشق شیر مخلوط کرده و رومال می زنیم و سیاهدانه می پاشیم و در فری که روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم. بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه روی پوآچا ها را با دستمال تمیزی می پوشانیم.