• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا به روش اسان در خانه

    طرز تهیه باقلوا در خانه

    طرز تهیه باقلوا:

    مواد مورد نیاز:

    • 100 گرم کره آب شده
    • دو عدد تخم مرغ
    • یک لیوان ماست
    • نصف لیوان روغن مایع
    • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
    • یک قاشق غذاخوری سرکه
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • یک پاکت پکینگ پودر ( یک قاشق غذاخوری)
    • آرد حدود 4/5 لیوان( با کنترل اضافه کنید)

    برای داخل باقلوا:

    • گردو یا فندق خرد شده

    برای روی باقلوا:

    • 200 گرم کره
    • یک استکان روغن مایع
    • برای باز کردن خمیر:
    • 500 گرم نشاسته

    مواد شربت:

    • 4 لیوان آب
    • 4 لیوان شکر
    • یک قاشق مرباخوری آبلیمو

    طرز تهیه باقلوا:

    ابتدا شربت را آماده می کنیم . شکر و آب و آبلیمو را مخلوط کرده و می جوشانیم . بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و 20 دقیقه می جوشانیم بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود.


    تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم آرد و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
    روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت می دهیم و سپس خمیر را به 4 قسمت تقسیم می کنیم.
    هر چانه را با مقدار زیادی نشاسته باز می کنیم و باز لای خمیر نشاسته پاشیده و تا می زنیم.


    وقتی هر 4 چانه را به این صورت آماده کردیم روی خمیر ها را پوشانده و دوباره نیم ساعت استراحت می دهیم.
    دوباره هر چانه را با نشاسته به کمک وردنه باز کرده گردو یا فندق خرد شده روی خمیر می ریزیم و از دو طرف رول می کنیم و با یک لیوان برش می زنیم و در تابه یا سینی 40 سانتی می چینیم.


    کره را آب کرده و کف روی کره را می گیریم یک استکان روغن مایع اضافه می کنیم و روی باقلوا ها پخش می کنیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم.
    بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و 2_3 ساعت زمان می دهیم تا شربت جذب باقلوا ها شود.
    نوش جان

    About The Author