• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه جوجه شکم پر : دستور پخت غذای خوشمزه خونگی

    طرز تهیه جوجه شکم پر

    اموزش اشپزی و طرز تهیه جوجه شکم پر خوشمزه و مجلسی در خانه :

    دستور پخت و طرز تهیه جوجه شکم پر :

    اون کاسه کنار جوجه هم اضافه مواد شکم جوجه هست که با یه مقدار آب جوجه گذاشتم روی حرارت تا آلو ها بپزه و سس غلیظ بشه.

    برای مرینت کردن جوجه:

    • پیاز:2عدد
    • کره:30گرم
    • زعفرون آبشده:به مقدار لازم
    • آبلیمو:2قاشق غذاخوری
    • سرکه سفید:1/3لیوان
    • نمک،فلفل سیاه

    ابتدا سرکه سفید رو داخل یه مقدار آب می ریزیم و جوجه رو نیم ساعت داخلش قرار میدیم.
    بعد جوجه رو از آب خارج کرده و با دستمال آشپزخونه کامل خشک میکنیم.
    کره رو آب کرده و مقداری زعفرون آبشده بهش اضافه کرده و با برس قسمت روی مرغ و زیر پوست و داخل شکمش میکشیم،
    یدونه پیاز رو حلقه ایی خرد کرده و کف ظرف مورد نظر میچینیم،
    یدونه پیاز هم درشت خرد کرده و داخل شکمش قرار میدیم،
    نمک و فلفل هم روی مرغ میزنیم و آبلیمو هم اضافه کرده و سلفون میکشیم و یه از شب قبل یا حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار میدیم.

    مواد داخل شکم مرغ:

    • پیاز: 1 عدد بزرگ
    • آلو : یک پیاله
    • انار ترش: یک پیاله(جایگزین زرشک)
    • گردو: یک پیاله( من آسیاب شده و یه مدار خرد شده ریختم)
    • رب انار ترش و ملس: با هم 3 قاشق غذاخوری
    • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

    پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم،
    نمک، زردچوبه، فلفل اضافه کرده و تفت میدیم تا عطرش آزاد بشه،
    آلو (من یه مقدار آلو جنگلی ترش ریختم) + انار ترش اضافه کرده و تفت میدیم،
    گردو رو هم اضافه میکنیم و در آخر رب انار رو اضاف کرده و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برمیداریم و بعد از اینکه خنک شد،
    پیازی که داخل شکم مرغ بود رو خارج کرده و از مواد آماده شده داخلش ریخته و با نخ و سوزن میدوزیم.


    یه مقدار دیگه روی مرغ زعفرون آب شده برس کشیده و روش فویل میکشیم و داخل فر 200 درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم،
    بعد از فر خارج کرده و فویل رو ازش جدا میکنیم و دوباره روش از زعفرون برس میکشیم و داخل فر میزاریم و درجه رو روی 180 تنظیم میکنیم،
    و در طی پخت چند بار از آب و روغنی که کف ظرف هم روی مرغ کشیده تا حسابی خوشرنگ بشه.
    زمان پخت کاملش بین 2 تا 2/5 هست که بسته به درجه فر داره.
    بعد از پخت یه مقدار از آب و روغن که کف ظرف هست برداشته و یه قاشق رب انار بهش اضافه کرده و روی مرغ برس میکشیم، (اینجوری هم خوش رنگ میشه، هم خوش طعم)
    نوش جان

    طرز تهیه جوجه شکم پر

    About The Author