اموزش اشپزی و دستور پخت بادمجون شکم پر مجلسی در خانه :
مواد مورد نیاز :
- بادمجون دو عدد
- فلفل دلمه ای دو عدد
- گوشت چرخ کرده سیصد گرم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- پیاز سه عدد متوسط
- نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه
- روغن و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه بادمجون شکم پر :
اول بادمجون ها رو پوست میکنید و از یه طرف شکاف میدید و تو آب نمک میذارید تا تلخیش گرفته شه بعد خشکش میکنید و سرخ میکنید میذارید کنار، برای مواد داخلش دو تا پیاز رو با زردچوبه تفت میدید، بعد گوشت چرخ شده رو بهش اضافه میکنید و سرخ میکنید بایه کمی رب گوجه و ادویه (نمک، فلفل سیاه و قرمز) و بعد داخل بادمجون ها رو با این مواد پرکنید، فلفل دلمه ای رو هم داخلش رو خالی کنید و از مواد توش بریزید.
برای تهیه سس این غذا هم یه پیاز رو با همون ادویه ها و رب گوجه سرخ کنید و آبلیمو نسبت به ذائقه تون اضافه کنید، یه نصف لیوان هم آب بریزید، وقتی جوش اومد بادمجون و فلفل دلمه ای رو داخلش بچینید و زیر شعله رو کم کنید تا جا بیفته و فلفل دلمه ای هم نرم بشه، هر ده دقیقه هم از سس بردارید و بریزید روی بادمجون و فلفل دلمه ای، حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان میبره، این غذاهم با برنج سرو میشه هم بانون با جفتش هم محشره درست کنید و لذت ببرید.