اموزش اشپزی و دستور پخت شیرین قاتوق ( شیرین خورش ) گیلان در خانه :
سلام لحظه های زندگیتون شاد
امروز اومدم با رسپی یه غذای دلبر و خوشمزه شمالی که خیلی سریع و راحت هم آماده میشن. بهتون اطمینان میدم یک بار امتحانش کنید حتما عاشقش میشید
شیرین قاتوق (شیرین خورش)گیلانی
طرز تهیه شیرین قاتوق :
ابتدا برای چهارنفر در تابه ای سه عدد پیاز رو نازک و ریز خلال کنید. با مقداری روغن تفت بدید تا سبک و طلایی شوند. سپس نصف لیوان آب به پیازها اضافه کنید و اجازه بدید آب پیازها کشیده شود و پیازها شیشه ای و شفاف و کاراملی شوند نصف پیازهای سرخ شده رو کنار بذارید و به نصف دیگر تکه های مرغ رو به همراه زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه بدید دو طرف تکه های مرغ با شعله ی کم حسابی تفت بخورن و مزه دار بشن بعد از آن یک لیوان آب جوش رو به همراه چند قاشق زعفران دم شده اضافه کنید و در تابه رو بذارید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغ با شعله کم مغز پخت و سپس سرخ و طلایی بشن.
نصف دیگر پیازها رو به همراه ۶ عدد آلو خورشتی که از قبل خیس دادید ( ترکیبی از چند نوع ترش و شیرین) و ۶ تا ۸ عدد آلو بخارارو با مقداری روغن تفت بدید. رب گوجه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و باز کمی تفت بدید. مقداری آب اضافه کنید و۱۵ دقیقه ای زمان بدید تا همراه هم پخته بشن. ( اگر شیرین دوست دارید میتونید اواخر پخت یک مشت کشمش پلویی هم به این ترکیب اضافه کنید که من یک قاشق اضافه کردم )
سپس تکه های مرغ های سرخ شده رو به ترکیب آلو و قیصی و کشمش اضافه کنید و ده دقیقه دیگه زمان بدید تا مزه ها با هم ترکیب بشن سپس با چلو زعفرانی نوش جان کنید .
فوق العاده عالی و بی نظیره حتما امتحانش کنید