طرز تهیه کیک موزائیکی :
مواد مورد نیاز:
- 2 بسته بیسکویت خرد شده
- 200 گرم خامه صبحانه
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف لیوان شیر
- نصف لیوان فندق
- 220 گرم شکلات تیره(میزان تلخ یا شیرین بودنش بستگی به خودتون داره، میتونید ترکیبی از شکلات تلخ و شیری بریزید که خوشمزه تر میشه)
- پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری)
- 1 قاشق چایخوری رنده پوست نارنج (اختیاری)
طرز تهیه کیک موزائیکی :
شیر، خامه و شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم اجاق گاز، پودر کاکائو و کره را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه کمی خنک شد، بیسکوییت ها و فندق و پسته را با آن مخلوط کنید. درون یک قالب مستطیلی ( از قبل باید توی قااب سلفون بزارید که نچسبه به قالب) بگذارید یا اینکه روی سلفون بهش حالت بدید(مثل رولت سلفون بپیچید)
بزارید درون یخچال یه شب تا صبح بمونه یا به مدت ۲ ساعت در فریزر
بعد به دلخواه برش زده و تزئین کنید.