اموزش و طرز تهیه خورشت هویج خوشمزه و آسان خانگی :
مواد مورد نیاز :
- گوشت گوسفندی خردشده
- هویج درشت پوستکنده و خلالی خرد شده (حدود ۴۰۰ گرم)
- آلو بخارا یا آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
- پیاز درشت پوست کنده و نگینی خرد شده یک عدد
- آب سه پیمانه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه
- زعفران دمکرده غلیظ به مقدار لازم
دستور پخت خورشت هویج :
برای شروع کار روغن سرخکردنی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیازهای خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه پیاز ها مقداری نرم شدند، به آنها زردچوبه اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
گوشتهای خردشده را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود. سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد.
ذر ادامه روغن سرخکردنی را در یک ماهیتابه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس هویجهای خلالی شده یک دست را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اجازه دهید تا هویج ها کمی سرخ شوند.
آلوهای خورشتی را پاک کنید و بشویید و پس از پخت کامل گوشت، آن ها را بههمراه هویج های خلالی شده و رب گوجه فرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را برای مزهدار کردن خورش، طبق سلیقه خود به ترکیب مواد اضافه کنید، و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خورش هویج بپزد و کاملا جا بیفتد.
در ۲۰ دقیقه آخر آماده شدن خورشت هویج، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. اگر طرفدار غذای ترش هستید، در این مرحله مقداری آبلیموی تازه به خورشت اضافه کنید و سپس اجازه دهید تا مقداری از آب خورشت تبخیر شود و خورش روغن بیندازد، نوش جان.