آموزش و دستور پخت خورشت آلو اسفناج خوشمزه و آسان و اصیل در خانه :
مواد مورد نیاز:
- گوشت خورشتی دویست و پنجاه گرم. اسفناج حدود یککیلو
- تره خیلی کم
- پیاز دو عد د
- آلو خورشتی صد وپنجاه کافیه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت خورشت آلو اسفناج :
گوشت ها را به همراه پیاز و روغن کمی تفت دادم
سپس اسفناج و تره را اضافه کردم دوباره تفت دادم ولی نزاشتم خیلی سرخ بشه چند لیوان اب ریختم و گذاشتم بپزه وقتی که گوشت نیم پز شد نمک رو به میزان لازم ریختم و فلفل قرمز چرخ کرده تازه حسابی به ان اضافه کردم و اجازه دادم خورشت دو ساعت با حرارت کم جا بیفتد. و روغن بندازه یک ربع اخر آلوها را اضافه کردم تا بپزه . حتما الو ها رونیم قبل خیس کنید و بعد به همراه برنج سرو کردم. این خورشت با الو طعمش ترش مزه میشه ولی اگر دلتون ترش تر خواست اب نارنج یا رب لیمو یا اب لیمو اضافه کنید .