• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیتزا لقمه ای : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    پیتزا لقمه ای

    آموزش پخت و طرز تهیه پیتزا لقمه ای خوشمزه و آسان خانگی مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز:

    • خمير مايه : يه ق غ خ سرخالى
    • شير : نصف ليوان
    • آب ولرم : ۱/۳ لیوان
    • روغن مايع : ٦ ق غ خ
    • تخم مرغ : ۱ عدد
    • شكر : ۱ ق چ خ
    • نمک : نصف ق چ خ
    • آرد : ۳ و نيم ليوان

    دستور پخت و رسپی پیتزا لقمه ای :

    خمير مايه رو با شكر و يک سوم آب ولرم حل مى كنيم و همه ى مواد رو به جز آرد باهم مخلوط می کنیم. آرد رو الک كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريباً سفت بدست بياريد (خمير پيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه).
    بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دو ساعتى استراحت ميديم تا ور بياد.


    بعد اینکه خمیر آماده شد، میز کار رو آرد پاشی می کنیم ‌خمیر رو به قطر یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کنی بپزه. خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر می ریزیم‌ و روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه.


    مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده، فلفل دلمه، قارچ، جعفری و ذرت باشه.
    می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید.
    یا هر موادی ک دوست دارید …

    پیتزا لقمه ای

    About The Author