آموزش و طرز تهیه ژله شطرنجی خوشگل و آسان در خانه :
طرز تهیه ژله شطرنجی
ژله شطرنجی در اصل به سه رینگ نیاز داره که این سه رینگ با هم حداقل دو سانتی اختلاف داشته باشن اما چون ما رینگ نداریم میریم از سلولهای خاکستری استفاده میکنیم و میگیم که برای ژله شطرنجی ما به حداقل سه ظرف نیاز داریم که این سه ظرف تو سه سایز باشن … یه ظرفهای لعابی پنج تیکه در دار بود قدیم ها من از سایز بزرگ و متوسط و کوچیک اون استفاده کردم . پس پیدا کردن ظرف با سلولهای خاکستری. حالا، عرض کنم خدمتتون که ظرف سایز متوسط رو میذاریم تو ظرف سایز بزرگ، بعد هرچی که میتونه ظرف متوسط رو ثابت نگه داره میریزیم توش . فقط دقت کنین اون وسیله ای که تو ظرف متوسط میذارین تو فریزر نشکنه ،
حالا یه رنگ ژله بستنی درست میکنیم . میزان دقیقی نداره چون من نمی دونم ظرف شما چقدریه . ژله بستنی رو تو فاصله بین ظرف بزرگ و متوسط میریزیم . گفتم ظرف وسط رو پر کنید برا این بود که ژله بستنی نره زیر ظرف وسط
میذاریم تو فریزر تا ببنده .. من ارتفاع ژله بستنی رو حدود سه سانت در نظر گرفتم
خوب حالا که بست وسایل تو ظرف وسط رو خالی میکنم و چون ظرف من نازکه توش رو یه کمی با دستمال مرطوب شده با آب جوش میکشم و یه کم سر جاش میپیچونمش تا در بیاد ….
ذوق میکنیم ، به خودمون افتخار میکنیم و با یه دستمال مرطوب با آب جوش اگه از ژله دور به وسط مالیده کامل تمیزش میکنیم و میریم ظرف کوچیکه رو میذاریم وسط و پرش میکنیم و به ارتفاع قبل ژله بستنی میریزیم و میذاریم ببنده . دوباره ظرف رو در میاریم و تمیز کاری میکنیم و رنگ بعدی
خوب…..
طبقه اول تمام
حالا همین مراحل رو برای طبقات بعد تکرار میکنیم منتها چون خیلی با سلیقه ایم. تو طبقه بعد رنگ ها رو جابجا میکنیم تا شطرنجی شطرنجی بشه
دیدین کاری نداشت .. فقط حوصله میخاست … بعد از قالب در میاریم و دوباره به خودمون افتخار میکنیم