• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک نارنگی : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و خونگی + نکات

    کیک نارنگی

    آموزش پخت و طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز:

    تخم مرغ :3 عدد

    شکر: یک پیمانه

    آرد : دو پیمانه

    بیکینگ پودر : دو ق م

    وانیل :1/4 ق چ

    روغن مایع: 1/2 پ

    آب نارنگی : 2/3 پ

    رنده پوست نارنجی نارنگی: یک ق م .

    دستور پخت و طرز تهیه کیک نارنگی:

    تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی رو با همزن بزنید تا حسابی کشدار و حجیم بشه . روعن مایع و آب نارنگی رو اصافه کنید . اگه تو آب نارنگی پالپ هاش رو هم بریزید خوشگل تر میشه . در حد مخلوط شدن هم بزنید و آرد سه بار الک شده با بیکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید . کف قالب کاغذ روعنی بندازید و دیواره اش رو خوب چرب کنید .و توی فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید . بعد ۴۰ دقیقه چک کنید .
    .
    سس نارنگی :
    .
    آب نارنگی : یک پیمانه

    شکر : 5ق غ

    وانیل : نوک ق چ

    نشاسته ذرت: 2 ق غ.
    .
    همه مواد رو با هم توی ظرف بریزید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه .
    موقع ریختن سس ، کیک و سس باید هر دو خنک باشن .
    پخت بدون فر : کف تابه دو لایه کاغذ روغنی بندازید و همه جا رو چرب کنید . مواد کیک رو تو قالب بریزید و دم کنی بگذارید . روی شعله متوسط رو به کم بگذارید . شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی اون بگذارید مدت پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه هست .

    کیک نارنگی

    About The Author