نکات مهم پخت قیمه مجلسی و خوشمزه در خانه :
مواد مورد نیاز:
- پیاز : ۲ عدد بزرگ نگینی ریز خوردشده یا رنده شده
- لپه : ۱ پیمانه
- گوشت : ۴۰۰گرم
- رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ
- نمک فلفل سیاه زردچوبه : به مقدار لازم
- گلاب :۳ تا ۴ قطره
- سیب زمینی سرخ شده
- لیموعمانی : ۲ عدد
نکات مهم پخت قیمه :
اگر دوست دارید خورشت قیمه تون دارچین داشته باشه موقع پخت خورشت یه چوب دارچین بندازید، هیچ وقت پودر دارچین نریزید، رنگ خورشتتون خوشگل نمیشه
هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم، اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید، محشر میشه.
من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه، واسه همین نیازی نیست که بریزم، شما اگر دوست دارید زعفران بریزید.
اگر فکر میکنید که اضافه کردن رب گوجه فرنگی در حین تفت دادن گوشت باعث میشه که گوشت نپزه اشتباه میکنید، مطمئن باشید میپزه، راحت گوشت قیمه ی من با چنگال له شد، فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید.
حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید.
وقتی لیموتون خوب نبود میتونید پرکش کنید بریزید داخل خورشت
نوش جونتون