آموزش پخت و طرز تهیه یتیمچه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :
مواد مورد نیاز:
- 1ـ بادمجون نگینی درشت خرد شده
- 2ـ سیب زمینی خرد شده
- 3ـ فلفل دلمه ای رنگی
- 4ـ فلفل سبز تند
- 5ـ گوجه پوست گرفته و خرد شده
- 6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه
- 7ـ پیاز نگینی خرد شده
- 8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی
دستور پخت و طرز تهیه یتیمچه :
بادمجون و سیب زمینی رو جدا جدا سرخ کنید خیلی کم
بعد پیاز و سرخ کنید و گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید و فلفل دلمه ای و فلفل سبز رو بریزید و کمی تفت بدید و بادمجون و اضافه کنید سیب زمینی رو برای تزیین، داخلش نریختم ولی باید توش بریزیم و اجازه بدید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفته