• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کالباس خونگی : طرز تهیه و دستور پخت ژامبون مرغ خونگی و خوشمزه

    کالباس خونگی

    آموزش و طرز تهیه کالباس خونگی و خوشمزه و آسون :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت سینه مرغ 2 عدد
    • گوشت قرمز کمی
    • قارچ 300 گرم بلانچ شده
    • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
    • هویج خرد شده 1 عدد
    • سیر 3 حبه ـ نمک و فلفل سیاه و کمی دارچین و هر ادویه دیگه که مایلید
    • سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
    • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
    • پسته خام مقداری

    طرز تهیه کالباس خونگی :


    گوشت مرغ رو به همراه سیر حتما 2 بار چرخ میکنیم. گوشت قرمز رو برش های نازک زده و بعد همه مواد رو در ظرفی ریخته و خوب بهم میزنیم تا یه بافت چسبنده ای پیدا کنه . بعد داخل چند تا لیوان رو با بُرس چرب میکنیم و از این مواد داخلش میریزیم . خوب فشار میدیم تا منسجم بشه و روی لیوان ها رو ورق آلومینیوم میذاریم و لیوان ها رو داخل قابلمه آب جوش قرار میدیم و دَرِ قابلمه رو میبندیم و با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت و نیم میذاریم تا ژامبون ها بپزه و بعد براحتی از لیوان خارج میشه و برش بزنید و استفاده کنید
    نکته. آب درون قابلمه تا وسط لیوانا باشه تا موقع قُل زدن ، آب داخل ژامبونا نره ،


    بلانچ کردن قارچ:
    قارچ ها رو خرد کنید و روش آب جوش بریزید و بعد از 2، 3 دقیقه اونارو داخل آب یخ بریزید و بعد از مدتی آب کش کنید

    کالباس خونگی

    About The Author