• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش قیمه بادمجان : طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی

    خورش قیمه بادمجان

    طرز تهیه و دستور پخت خورش قیمه بادمجان غذای سنتی و اصیل ایرانی :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت گوسفند خورشتی به میزان دلخواه
    • لپه 1 لیوان
    • بادمجان 4 الی 5 عدد 
    • گوجه فرنگی 2 عدد
    • پیاز 2 عدد
    • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر
    • زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق مرباخوری

    آموزش و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان آسان و خوشمزه :

    لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.
    پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

    رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید. سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد . ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ). بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخي بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

    پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

    نکته ها : می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد

    خورش قیمه بادمجان

    About The Author