سوپ سیب زمینی و سوسیس
مواد مورد نیاز:
- 1/3 فنجان کره بدون نمک (2 اونس | 60 گرم)
- 1 عدد پیاز ریز خرد شده
- 1 فنجان هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده
- 1/2 فنجان کرفس خرد شده
- 3 فنجان سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده یا ریز رنده شده
- 1 1/2 فنجان ژامبون پخته شده خرد شده (در صورت تمایل بیشتر اضافه کنید)
- 1/3 فنجان آرد همه منظوره (آرد ساده)
- 2 فنجان آب مرغ (یا آبگوشت کم سدیم)
- 2 قاشق چایخوری ادویه مرغ
- 3 فنجان شیر (شیر کامل یا 2 درصد)
- 1 پیمانه نمک در صورت نیاز (به سلیقه خود تنظیم کنید)
- فلفل سیاه آسیاب شده تازه
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و سوسیس
- کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج، کرفس را تفت دهید تا نرم شوند (حدود 4 دقیقه).
- ژامبون و سیب زمینی را اضافه کنید، 2 دقیقه تفت دهید، سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود (حدود 30 ثانیه).
- آرد را با هم مخلوط کرده و 2 دقیقه بپزید.
- مایه و ادویه مرغ را هم بزنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد تا سیب زمینی ها «فقط» نرم شوند. به اندازه ای که چنگال داخل آنها فرو برود. حدود 10-12 دقیقه.
- حرارت را کم کرده و شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود (حدود 5 دقیقه).
- تست کنید و در صورت تمایل با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- گرم سرو کنید.
نکات
آبگوشت ژامبون
می توانید با استفاده از باقی مانده استخوان ژامبون، آب ژامبون خود را برای سوپ ژامبون درست کنید:
- استخوان ژامبون را در قابلمهای پر از آب بجوشانید تا استخوان را تا نیمه بپوشاند (بسته به اندازه استخوان حدود 2 لیتر در لیتر).
- بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و بگذارید بجوشد تا بسیار معطر شود (حدود 1 ساعت).
- هامبون را دور بریزید
- آب مرغ را با آب ژامبون جایگزین کنید.
نکات:
- اگر سوپ شما بعد از تمام شدن خیلی غلیظ است، به سادگی شیر بیشتری را با 1/4 فنجان اضافه کنید تا به قوام دلخواه خود برسید.
- از طرف دیگر، اگر سوپ شما به اندازه کافی غلیظ نیست، 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 2 قاشق غذاخوری شیر اضافی مخلوط کنید.
- مخلوط را داخل سوپ بریزید و در حین هم زدن اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. این کار را برای یک سوپ حتی غلیظ تر تکرار کنید!
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !