• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ سیب زمینی و سوسیس : طرز تهیه با روش آسان !!

    سوپ سیب زمینی و سوسیس

    مواد مورد نیاز:

    • 1/3 فنجان کره بدون نمک (2 اونس | 60 گرم)
    • 1 عدد پیاز ریز خرد شده
    • 1 فنجان هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده
    • 1/2 فنجان کرفس خرد شده
    • 3 فنجان سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
    • 4 حبه سیر خرد شده یا ریز رنده شده
    • 1 1/2 فنجان ژامبون پخته شده خرد شده (در صورت تمایل بیشتر اضافه کنید)
    • 1/3 فنجان آرد همه منظوره (آرد ساده)
    • 2 فنجان آب مرغ (یا آبگوشت کم سدیم)
    • 2 قاشق چایخوری ادویه مرغ
    • 3 فنجان شیر (شیر کامل یا 2 درصد)
    • 1 پیمانه نمک در صورت نیاز (به سلیقه خود تنظیم کنید)
    • فلفل سیاه آسیاب شده تازه

    طرز تهیه سوپ سیب زمینی و سوسیس

    • کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج، کرفس را تفت دهید تا نرم شوند (حدود 4 دقیقه).
    • ژامبون و سیب زمینی را اضافه کنید، 2 دقیقه تفت دهید، سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود (حدود 30 ثانیه).
    • آرد را با هم مخلوط کرده و 2 دقیقه بپزید.
    • مایه و ادویه مرغ را هم بزنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد تا سیب زمینی ها «فقط» نرم شوند. به اندازه ای که چنگال داخل آنها فرو برود. حدود 10-12 دقیقه.
    • حرارت را کم کرده و شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود (حدود 5 دقیقه).
    • تست کنید و در صورت تمایل با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    • گرم سرو کنید.

    نکات

    آبگوشت ژامبون
    می توانید با استفاده از باقی مانده استخوان ژامبون، آب ژامبون خود را برای سوپ ژامبون درست کنید:

    • استخوان ژامبون را در قابلمه‌ای پر از آب بجوشانید تا استخوان را تا نیمه بپوشاند (بسته به اندازه استخوان حدود 2 لیتر در لیتر).
    • بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و بگذارید بجوشد تا بسیار معطر شود (حدود 1 ساعت).
    • هامبون را دور بریزید
    • آب مرغ را با آب ژامبون جایگزین کنید.

    نکات:

    • اگر سوپ شما بعد از تمام شدن خیلی غلیظ است، به سادگی شیر بیشتری را با 1/4 فنجان اضافه کنید تا به قوام دلخواه خود برسید.
    • از طرف دیگر، اگر سوپ شما به اندازه کافی غلیظ نیست، 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 2 قاشق غذاخوری شیر اضافی مخلوط کنید.
    • مخلوط را داخل سوپ بریزید و در حین هم زدن اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. این کار را برای یک سوپ حتی غلیظ تر تکرار کنید!
    سوپ سیب زمینی و سوسیس

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author