• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان سیر پنیری : طرز تهیه با روش آسان !!

    نان سیر پنیری

    نان سیر آسان و فوق العاده پنیری را می توان به عنوان همراه یا به عنوان یک غذا به تنهایی سرو کرد!

    در داخل نرم، در لبه ها ترد، با نسبت پنیر/کره/سیر عالی.

    در اینجا ما بهترین نان سیر پنیری را داریم که در این عمر امتحان خواهید کرد. مقدار عالی سیر و کره با هم روی تمام نان شما آغشته می شود.

    سپس، یک ترکیب بی عیب از دو پنیر: موزارلا و پارمزان، روی آن پاشیده می شود. خیلی راحت و فوق العاده سریع .

    نان سیر پنیری

    مواد مورد نیاز:

    • 14 اونس (400 گرم) نان فرانسوی، (یا ایتالیایی)، به صورت افقی (درازا) برش داده شده
    • 1/2 فنجان کره بدون نمک، نرم شده
    • 6 حبه سیر، ریز خرد شده (یا 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر له شده)
    • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه، ریز خرد شده
    • 1/4 قاشق چایخوری نمک، (یا به میزان دلخواه)
    • 1 1/2 فنجان پنیر موزارلای رنده شده
    • 1/2 فنجان پنیر پارمزان ریز خرد شده
    • 1/2 قاشق چایخوری جعفری خشک،

    طرز تهیه نان سیر پنیری

    • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی (کاغذ پخت) یا فویل بپوشانید. نان را روی ورقه پخت بچینید، سمت برش به سمت بالا.
    • در یک کاسه کوچک، کره، سیر، جعفری تازه و نمک را با هم مخلوط کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط کره سیر را به طور یکنواخت روی هر دو نیمه نان تا لبه های آن بریزید. روی پنیرها را ریخته و با جعفری خشک شده بپاشید.
    • بدون درپوش به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب دار شود ، بپزید. حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، با حرارت از سمت بالا بپزید .
    • برش بزنید و گرم سرو کنید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author