طرز تهیه پنکیک پروتئینی
زمانی که دوباره شروع به وزنه زدن کردم متوجه شدم که احتمالاً به مقداری پروتئین نیاز دارم.
و اینجاست که این پنکیکهای پروتئینی وارد میشوند. استفاده از مخلوطکن به معنای پاکسازی حداقلی است و ریختن خمیر را روی سینی داغ بسیار آسان میکند.
طرز تهیه پنکیک پروتئینی
بسیاری از پودرهای پروتئینی خوشمزه نیستند.
آنها می توانند گچی باشند و طعم تقلبی داشته باشند، بدون توجه به ترکیبات دیوانه کننده برخی از آنها. بنابراین در عوض، من دوست دارم از ترکیبی از موادی استفاده کنم که به طور طبیعی پروتئین بالایی دارند و طعم فوق العاده ای دارند.
شاهدانه به خمیر جو دوسر، پروتئین و چربی های سالم بیشتری می بخشد. و سپس تخم مرغ و ماست یونانی وجود دارد.
مواد کاملا طبیعی که اتفاقاً سرشار از پروتئین هستند و پنکیک های فوق العاده ای ایجاد می کنند.
چه چیزی بیشتر می توانید بخواهید؟
برای سرو، من با آغشته کردن به هر پنکیک با کمی کره آجیل و روی آنها را با موز برششده، انواع توتها و مقداری دیگر از دانه های شاهدانه، تقویت پروتئین اضافه میکنم. اما مطمئناً میتوانید اینها را با شربت افرا، مربا یا عسل سرو کنید، که بچههای من دوست دارند آنها را بخورند.
این دستور العمل دو وعده با اندازه خوب با حدود 24 گرم پروتئین در هر وعده تهیه می کند، بدون احتساب کره آجیل برای سرو. اگر از 4 سفیده تخم مرغ و ماست با پروتئین بالاتر استفاده کنید، می توانید پروتئین را حتی بیشتر افزایش دهید.
دستور غذا را دو یا سه برابر کنید و برای کل هفته به اندازه کافی خواهید داشت. آنها حدود یک هفته به خوبی در یخچال نگهداری می شوند و می توان آنها را برای چند هفته منجمد کرد.
طرز تهیه پنکیک پروتئینی
این پنکیکهای خوشمزه کوچک مبتنی بر جو، به لطف شاهدانه، ماست یونانی و تخممرغ، سرشار از پروتئین هستند – بدون نیاز به پودر.
وسایل مورد نیاز
- مخلوط کن
- اجاق گاز
- کره روغن نارگیل یا آووکادو، برای پخت و پز (در صورت نیاز)
برای پنکیک:
- 1 فنجان جو دوسر
- 6 قاشق غذاخوری 60 گرم دانه شاهدانه
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین + بیشتر برای پاشیدن
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 2 تخم مرغ بزرگ یا 4 سفیده تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان ماست یونانی ساده شیرین نشده
- 1/3 فنجان شیر بادام یا آب به علاوه در صورت نیاز بیشتر، برای رقیق شدن خمیر
- 1 قاشق غذاخوری شکر اختیاری
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای سرو:
- 2-4 قاشق غذاخوری کره آجیل 4 گرم – 2 گرم در هر قاشق غذاخوری.
- 2 عدد موز متوسط ورقه شده
- 1/2 فنجان توت تازه
- 1-2 قاشق غذاخوری دانه شاهدانه برای تزیین
دستورالعمل ها
- یک توری برقی یا اجاق گاز را از قبل گرم کنید.
- در حالی که گریل از قبل گرم می شود، تمام مواد پنکیک را به ترتیب ذکر شده در ظرف مخلوط کن بریزید. چند بار مخلوط کنید ، سپس هم بزنید تا یکدست شود. در صورت نیاز کمی شیر بادام یا آب اضافه کنید. خمیر باید قابل ریختن باشد، اما نه خیلی غلیظ یا خیلی شل.
- در صورت نیاز، سینی از قبل گرم شده را با کره یا روغن چرب کنید. (من از یکی استفاده می کنم که نیاز به چرب کردن ندارد.) با استفاده از حدود 2 قاشق غذاخوری بهتر در هر پنکیک، خمیر را روی سینی داغ بریزید. اجازه دهید 1-2 دقیقه از طرف اول بپزد، سپس برگردانید و چند دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته شود. به یک بشقاب منتقل کنید و گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.
- فرآیند را با باقیمانده خمیر تکرار کنید، حتماً بین هر دسته را به خوبی چرب کنید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود.
- برای سرو، پنکیک ها را بین دو بشقاب تقسیم کنید. هر پنکیک را با کمی کره بادام آغشته کنید و روی آن را میوه بمالید. در صورت تمایل با دارچین و چند دانه شاهدانه تزئین کنید. گرم سرو کنید.
یادداشت
نکات: مارک های ماست یونانی یا ایسلندی ممکن است از نظر محتوای پروتئین متفاوت باشد. از هر چیزی که می توانید پیدا کنید و برای شما کار می کند استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک پروتئینی
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !