دستور پخت فینگر فود مافین مرغ و پوره :
مواد لازم برای 8 عدد مافین :
-
- 1- پنیر موزارلا، 90 گرم
- 2- فیله مرغ، 2 تا 3 عدد
- 3- روغن، 3 قاشق سوپخوری
- 4- پیاز ساطوری، 3 قاشق سوپخوری
- 5- فلفل دلمه ای، 2 قاشق سوپخوری
- 6- قارچ ساطوری، 3 قاشق سوپخوری
- 7- نمک و فلفل، به مقدار لازم
- 8- خامه ی سفت، 3 قاشق سوپخوری
- 9- ژامبون گوشت، چند ورقه نازک
- 10- پوره ی سیب زمینی، 400 گرم
طرز تهیه غذای مافین مرغ و پوره :
فیله های مرغ را از عرض و به صورت ورقه های نازک ببرید. 2 قاشق سوپخوری روغن را داغ کرده و پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ را روی شعله ی ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس از ماهیتابه خارج کنید. باقی روغن را اضافه کرده و مرغ را در آن 6 تا 7 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شود. سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در یک کاسه بریزید. خامه را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
قالب مافین را چرب کرده و کف آن را با یک ورقه ژامبون بپوشانید. روی آن را با پوره ی سیب زمینی پر کنید. وسط پوره را کمی گود کرده و با مایه مرغ پر کنید. روی آن را با پنیر پوشانده و 15 دقیقه در فر یا دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی آن برشته شود.