• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مافین مرغ و پوره : طرز تهیه فینگر فود آسان در خانه

    مافین مرغ و پوره

    دستور پخت فینگر فود مافین مرغ و پوره :

    مواد لازم برای 8 عدد مافین :

    • 1- پنیر موزارلا، 90 گرم
    • 2- فیله مرغ، 2 تا 3 عدد
    • 3- روغن، 3 قاشق سوپخوری
    • 4- پیاز ساطوری، 3 قاشق سوپخوری
    • 5- فلفل دلمه ای، 2 قاشق سوپخوری
    • 6- قارچ ساطوری، 3 قاشق سوپخوری
    • 7- نمک و فلفل، به مقدار لازم
    • 8- خامه ی سفت، 3 قاشق سوپخوری
    • 9- ژامبون گوشت، چند ورقه نازک
    • 10- پوره ی سیب زمینی، 400 گرم

    طرز تهیه غذای مافین مرغ و پوره :

    فیله های مرغ را از عرض و به صورت ورقه های نازک ببرید. 2 قاشق سوپخوری روغن را داغ کرده و پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ را روی شعله ی ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس از ماهیتابه خارج کنید. باقی روغن را اضافه کرده و مرغ را در آن 6 تا 7 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شود. سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در یک کاسه بریزید. خامه را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.


    قالب مافین را چرب کرده و کف آن را با یک ورقه ژامبون بپوشانید. روی آن را با پوره ی سیب زمینی پر کنید. وسط پوره را کمی گود کرده و با مایه مرغ پر کنید. روی آن را با پنیر پوشانده و 15 دقیقه در فر یا دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی آن برشته شود.

    مافین مرغ و پوره

    About The Author