رسپی شات دسر لیمو :
مواد لازم کراست کف دسر:
- 1- گردوی ریز خرد شده، ¼ پیمانه
- 2- آرد، ½ پیمانه
- 3- شکر قهوهای، 1 ق غ
- 4- کره ذوب شده، 4 ق غ
مواد میانی :
- 1- پنیر خامهای، 230 گرم
- 2- پودر شکر، 1 پیمانه
- 3- خامه قنادی فرم گرفته، 230 گرم
- 4- پودینگ لیمو، 2 بسته 100 گرمی
- 5- شیر، 3 پیمانه
- 6- گردوی خرد شده اضافی برای تزیین
طرز تهیه شات دسر لیمو:
1- 24 تا شات کوچک 50 گرمی را آماده کنید.
2- همه مواد کراست (گردو، آرد، شکر قهوهای، کرهی ذوب شده) را داخل غذاساز بریزید و روشن کنید تا خوب ترکیب کنید.
3- در حدود یک قاشق چایخوری از مواد کراست را ته هرکدام از شات ها ریخته و پرس کنید.
4- پنیر خامهای را داخل کاسهای بریزید و هم بزنید تا باز شود.
5- پودر شکر را به آرامی و کم کم به پنیر اضافه کنید و هم بزنید.
6- یک پیمانه از خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
7- این ترکیب آماده را داخل یک قیف ساده یا یک نایلون زیپ دار که گوشه آن را قیچی کردهاید بریزید و روی لایه کراست داخل شات ها تقسیم کنید.
8- برای درست کردن پودینگ، شیر و پودر پودینگ آماده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا غلیظ شود، در حدود 3 دقیقه
9- پودینگ آماده شده را روی لایه قبلی داخل شات ها توزیع کنید.
10- باقیمانده خامه را روی لایه پودینگ داخل شات ها بریزید.
11- اگر دوست داشتید، روی دسرها را با گردو تزیین کنید و دسر را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
پیشنهاد: میتوانید برای کراست زیره از بیسکوئیت پودر شده، خرده کیک یا مخلوط این دو با آجیل ها استفاده کنید.