طرز تهیه کیش سبزیجات
کیشها در اصل نوعی تارت غذایی هستند که با مخلوطی از تخممرغ و سبزیجات و … پر میشوند. گاهی این کیشها بدون پوسته خمیری تهیه میشن که ظاهری شبیه کوکو و املت خودمون پیدا میکنه و انتخاب خوبیه برای شام یا ناهار … کیشهای بدون پوسته را هم میتوانید در فر آماده کنید و هم روی اجاق در تابهای درب بسته و روی حرارت ملایم!
مواد مورد نیاز:
- کدو سبز ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- سیر یک تا دو حبه
- اسفناج خرد شده ۱۵۰ گرم
- گوجه مینیاتوری یا گوجه فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم
- ریحان خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ ۶ عدد
- شیر ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کیش سبزیجات
کدوسبزها را به صورت حلقهای خرد کنید و در تابه با کمی روغن از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند و داخل ظرف نسوز بریزید.
پیازها را نگینی خرد کنید و داخل همان تابه کمی تفت دهید تا نرم شود سپس سیر ، اسفناج و ریحان را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.
گوجههای مینیاتوری را از وسط به دونیم کنید یا چنانچه از گوجه معمولی استفاده میکنید دو عدد گوجه پوست گرفته را به صورت مکعبی خرد کنید.
مخلوط اسفناج و گوجه فرنگی را به کدوها اضافه کنید و سبزیجات را کمی زیر و رو کنید تا به صورت یکنواخت در ظرف پخش شوند.
تخم مرغها را به همراه مقداری نمک و فلفل و شیر مخلوط کنید و مایه را روی سبزیجات داخل ظرف پخت بریزید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید و کیش را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا تخممرغها ببندد و لبههای کیش طلایی شود.
چنانچه میخواهید غذا را روی اجاق بپزید باید کمی روغن داخل تابه بریزید و سپس مخلوط تخم مرغ سبزیجات را داخل تابه بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید. درب تابه را بگذارید و روی حرارت کم کیش را بپزید. کیش مانند کوکو نیازی به پشت و رو کردن ندارد.