طرز تهیه هوباک جئون
فصل کدو سبز فرا رسیده است! من چند گیاه در حیاط خانه ام دارم و آنها بسیار پربار بوده اند. من hobak buchim (پنکیک کدو سبز)، hobak mandu (دمبله کدو سبز)، hobak bokkeum (کدو سبز سرخ شده)، و gochujang jjigae (خورش های تند) و این hobak jeon درست می کنم.
جئون چیست؟
جئون (یا جون) یک اصطلاح جمعی است که به غذای پخته شده در تابه در غذاهای کره ای اشاره دارد. تا حد زیادی دو نوع جئون وجود دارد. نوع اول ظروف پنکیک مانند مانند پاژئون، بوچوجئون، گامجاجون، کیمچیجون، نوکدوجون و میناری جئون است. برای اینها، مواد را با خمیر آرد مخلوط کرده و سپس در تابه به شکل پنکیک ترد سرخ می کنند.
برای نوع دیگر، قطعات کوچک مواد به صورت جداگانه در خمیر تخم مرغ سرخ می شوند تا پوست نرمی ایجاد شود. برخی از آنها را قبل از پوشاندن با خمیر تخم مرغ پر می کنند، همانطور که در kkaennip jeon انجام می شود.
کدام کدو سبز را استفاده کنیم
کدو سبز در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلف موجود است. می توانید از هر کدو سبز ظریف و لطیفی مانند کدو سبز و کدو سبز خاکستری استفاده کنید. من دوست دارم از کدو حلوایی کره ای استفاده کنم که آن را پرورش می دهم و همچنین در تابستان در بازارهای کره ای در اطراف اینجا موجود است. کدو سبز کره ای به نام aehobak (애호박) به معنای بچه کدو حلوایی است. با داشتن پوست نازک و سبز مایل به زرد و گوشت زرد ظریف، فوق العاده لطیف و شیرین هستند.
به دنبال کدو سبز سفت و باریک باشید، اما نه خیلی کوچک و نازک. من کدو سبز با قطر حدود 5 سانتی متر را برای این غذا دوست دارم.
نحوه نگهداری کدو سبز
من کدو سبزهایم را با یک حوله کاغذی در یک کیسه پلاستیکی نگهداری می کنم. این یک یا دو هفته در یخچال من تازه نگه می دارد. به جای آن می توانید آن را با لفاف نیز بپیچید. من هر دو روش را امتحان کردم و به همان اندازه خوب کار می کنند.
نکاتی برای درست کردن هوباک جئون
- کدو سبز را خیلی نازک برش ندهید. من دوست دارم آنها را به ضخامت حدود 0.8 سانتی متر برش دهم تا بافت خوبی از ظرف نهایی داشته باشد.
- در صورت وجود، آب اضافی را از کدوهای نمکی جدا کنید. کمی رطوبت سطحی برای لایروبی آرد خوب است.
- از روغن زیاد استفاده نکنید. این خوراکی های کوچک را خیلی روغنی نمی خواهید. اجازه دهید طعم طبیعی سبزیجات از بین برود.
- زیاد نپزید و نسوزند. برش های کدو سبز زمان زیادی را برای پختن نیاز ندارند. اینها باید کمی سفت باشند و کمی طلایی شوند.
- اینها را با تکه های کوچک فلفل قرمز و/یا برگه های برگ سبز از میناری، ssukgat یا جعفری تزئین کنید، اما این کاملا اختیاری است!
طرز تهیه هوباک جئون
مواد مورد نیاز :
- 2 کدو سبز (هر کدام حدود 280 گرم )
- نمک
- یک فلفل قرمز و برگه های کوچک سبزیجات برگ سبز مانند میناری، ssukgat و جعفری تزیینات اختیاری
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
- 1/4 فنجان آرد
- روغن برای سرخ کردن
سس:
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق چایخوری سرکه (یا بیشتر به سلیقه)
- همچنین می توانید مقداری شکر و/یا فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید
طرز تهیه هوباک جئون
کدو سبز را به صورت دایره ای برش دهید (ضخامت حدود 0.8 سانتیمتر). هر دو طرف را کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا نرم شود و کمی رطوبت آن خارج شود، حدود 15 تا 20 دقیقه بسته به کدو سبز. رطوبت اضافی را از برش های کدو سبز نمک زده بگیرید.
هر دو طرف تکه های کدو سبز را یک تکه در آرد بمالید. (این مرحله را برای تمام قطعات قبل از مرحله بعدی انجام دهید.)
یک تابه بزرگ نچسب را با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط گرم کنید. هر تکه را یکی یکی در ظرف شستشوی تخم مرغ آغشته کنید و با احتیاط در تابه گرم شده قرار دهید.
بسته به ضخامت و سطح حرارت حدود یک دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود. یک برش فلفل قرمز تزیینی یا برگه سبز را روی آن قرار دهید زمانی که تخم مرغ تقریباً سفت شد اما هنوز خیس است. وقتی لبه های پایینی کمی طلایی شد، آن ها را برگردانید و یک دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید. در صورت لزوم روغن بیشتری اضافه کنید. زیاد نپزید.
آنقدر این کار را تکرار کنید تا همه قطعات سرخ شوند. هر بار یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. با سس گرم سرو کنید.
طرز تهیه هوباک جئون
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.koreanbapsang.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !