رسپی فست فود خونگی پیتزا رول مرغ شکم پر :
مواد لازم :
- 4 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان نازک
- مواد داخلی:
- 3 تا 4 برش پنیر موزارلا (من برش نازک استفاده کردم)
- 16 تا 20 برش پپرونی
- 6 تا 10 عدد قارچ
- نصف یک فلفل دلمهای قرمز خرد شده
- برشهای نازک پیاز قرمز
- ½ پیمانه سس مارینارا (میتوانید بیشتر استفاده کنید اگر دوست دارید)پ
- ترکیب روغنها:
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ترکیب خرده نان رویه:
- ¼ پیمانه خرده نان ایتالیایی (یا خرده نان معمولی را با ادویه ایتالیایی طعم دار کنید)
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه پیتزا رول مرغ شکم پر :
فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. ظرف پخت مورد نظر خودتون و یا ماهیتابه را چرب کنید و کنار بگذارید.
روی میز کار خودتون کاغذ روغنی بیاندازید و سینه مرغ را روی آن باز کنید.
در مرکز سینه مرغ باز شده، نیمی از ورقه پنیر موزارلا را پهن کنید، یک قاشق کوچک از سس مارینارا را بسیار نازک روی آن بکشید، 4 تا 5 برش پپرونی، مقدار کمی از قارچ، فلفل قرمز و پیاز را روی آن بچینید. اگر زیادی مواد بگذارید نمیتوانید سینه مرغ را را رول کنید.
هر کدام از سینه مرغ را محکم رول کنید و قسمت تا را پایین بگذارید. به نظرم بهتره که از خلال دندان برای محکم کردن رول ها استفاده کنید.
داخل یک کاسه کوچک، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید
داخل کاسه کوچک دیگر، خرده های نان و پنیر پارمسان را با یکدیگر مخلوط کنید.
رول ها را در روغن بزنید و یا با استفاده از قلم مو سینه های مرغ را کاملا پوشش دهید. سپس در مخلوط خرده نان آغشته کنید.
رولها را داخل سینی فر بگذارید طوری که درز رولها رو به پایین باشد. به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید و سپس از فر خارج کنید و بلافاصله روی آنها سس مارینارا، یک چهارم برش از ورق موزارلا، قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید. مجددا داخل فر بگذارید و تا زمانیکه پنیر ذوب شود، بپزید (در حدود 5 دقیقه) از فر خارج کرده، کمی پنیر پارمزان روی آن بپاشید و سرو کنید