طرز تهیه بورک گوشت و تره فرنگی :
مواد لازم :
- 5 عدد خمیر یوفکا
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 شیشه آب گازدار
- 3 قاشق غذاخوری ماست
- نصف استکان شیر
- نصف استکان روغن مایع
مواد داخل بورک :
- نیم کیلو تره فرنگی ریز خرد شده
- 1 عدد پیاز
- 250 گرم گوشت چرخکرده
- روغن مایع
- آب، 1 استکان
- فلفل سیاه، نمک، پرک فلفل
- مواد لازم رویه:
- کره ذوب شده، 3 قاشق غذاخوری
- کنجد
دستور پخت بورک گوشت و تره فرنگی :
ابتدا داخل ماهیتابه روغن مایع می ریزیم و گوشت را داخل آن ریخته و کمی تفت ی دهیم، سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه می کنیم سپس تره فرنگی را اضافه کرده سرخ می کنیم. یک استکان آب را اضافه کرده و سپس ادویه ها را اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم و مواد گوشتی را به مدت 15 دقیقه می پزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
برای تهیه سس همه مواد را داخل یک کاسه گود می ریزیم و مخلوط می کنیم. 5 ورق خمیر یوفکا را از وسط نصف کرده و 10 ورق یوفکا آماده می کنیم. روی هر ورق کامل یوفکا را کامل با سس بپوشانید از مواد میانی کمی لبه خمیر بریزید و به سمت داخل رول کنید. یکی سینی گرد فر را چرب کنید و از وسط سینی شروع کنید و رول را دور خودش بپیچید و به همین ترتیب بقیه رول های آماده را در ادامه رول قبلی بپیچید.
بورک آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس در زمان پخت روی آن 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید. بورک را
در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
پیشنهاد: اگر تره فرنگی نداشتید می توانید از پیازچه استفاده کنید.