طرز تهیه پوآچای مربعی غذای ترکی :
یک پوآچا لذیذی است من برای مواد رویه از هویچ و تره استفاده کردم شما می توانید به سلیقه خود تغییر دهید.
مواد لازم:
- 125 گرم کره یا مارگارین نرم شده
- 1 استکان روغن مایع
- یک استکان ماست
- 1 عدد تخم مرغ (زرده برای روی پوآچا)
- 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 پاکت (10 گرم) بکینگ پودر
- 3 و نیم لیوان آرد
روی خمیر :
- زرده تخم مرغ و کنجد یا خشخاش سفید
طرز تهیه پوآچای مربعی :
مواد خمیر را داخل ظرفی مخلوط کنید و یک خمیری که به دست نمی چسبد درست کنید. خمیر را روی سطح کار باز کنید خیلی نازک نباشد. به وسیله کاسه کوچک یا لیوان قالب گرد بزنید. مواد داخلی را وسط آن قرار داده و مانند عکس کنارههای آن را تا کنید. روی آن زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.