• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت قرابیه پسته : طرز تهیه شیرینی ترکی در خانه مثل بیرون

    دستور پخت قرابیه پسته

    دستور پخت قرابیه پسته مناسب عید نوروز و افطار :

    مواد لازم:

    • 125 گرم کره نرم شده
    • 3 قاشق غذاخوری پودر شکر
    • 2و نیم تا 3 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
    • 1 استکان پودر پسته
    • شکلات سفید

    دستور پخت قرابیه پسته :

    کره و پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید. آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید و در مرحله آخر پودر پسته را اضافه کنید و ورز دهید.
    خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست فرم دهید و داخل سینی فر بچینید و روی آن را با چاقو و یا چنگال طرح بیاندازید.


    قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید (حدودا 10 تا 12 دقیقه ) پس از اینکه از فر خارج کردید شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده قسمت از قرابیه را به شکلات آغشته کرده و با پسته خرد شده تزیین کنید.

    دستور پخت قرابیه پسته

    About The Author