• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد مرغ در کاسه یوفکا : طرز تهیه سالاد فانتزی به روش آسان

    سالاد مرغ در کاسه یوفکا

    رسپی سالاد مرغ در کاسه یوفکا:

    مواد لازم:

    • 1 عدد سینه مرغ سینه مرغ
    • نصف پاکت پنیر لبنه (100 گرم)
    • 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز تفت داده شده
    • 10 عدد خیارشور
    • 1 استکان گردو
    • 1 دسته کوچک شوید
    • 6 قاشق غذاخوری سس مایونز
    • 2 حبه سیر
    • نمک

    برای کاسه های یوفکا :

    • 1 عدد خمیر یوفکا (یوفکاهای ترکیه بزرگ هستند) به میزان مناسب از یوفکا استفاده کنید.
    • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع

    طرز تهیه سالاد مرغ در کاسه یوفکا :

    ابتدا مرغ را آبپز کرده و ریش ریش کنید. پنیر لبنه، سس مایونز و سیر رنده شده را در کاسه ای بریزید و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. گردوی درشت خرد شده، خیارشور خرد شده، و فلفل دلمه ای تفت داده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.


    برای کاسه های یوفکا، یک ورق یوفکا را دو لایه کنید. سپس به اندازه قالب‌هایی که استقاده می کنید، با کاسه دایره هایی از یوفکا برش دهید. قالب‌ها را کمی با روغن چرب کنید. یک لایه از، لایه های هر دایره‌ایی را که برش داده اید، با فرچه مقدار کمی روغن بمالید.

    لایه دیگر خمیر را روی لایه اول بگذارید و مجددا با برس چرب کنید. و هر دولایه را در قالب قرار دهید. قالب ها را در سینی فر قرار داده و آن را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

    خمیر یوفکار خیلی زود می پزد پس با کنترل بپزید. در زمان سرو سالاد را در کاسه های یوفکا بریزید و سرو کنید. اگر زودتر بریزید کاسه ها نرم می شوند. بنابراین درست قبل از زمان سرو در کاسه های یوفکا بریزید ترد باقی می مانند. نوش جان

    سالاد مرغ در کاسه یوفکا

    About The Author