رسپی دسر ایرمیک کادایف ترکی:
مواد لازم:
- 200 گرم کادایف
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- نصف استکان گردو درشت خرد شده
- برای محلبی:
- 1 لیتر شیر
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 9 قاشق غذاخوری ایرمیک
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
طرز تهیه دسر ایرمیک کادایف ترکی :
ابتدا کادایف را تفت دهید. کادایف های خام را با دست در تابه خرد کرده و روی حرارت ملایم سرخ کنید. اگر دوست داشتید می توانید کادایف آماده تست شده نیز بخرید. کادایفهای برشته شده را در بشقاب بریزید و دو قاشق غذاخوری کره را در همان ماهیتابه ذوب کنید. پس از اینکه کره ذوب شد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس کادایف های برشته و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
برای تهیه محلبی غیر از وانیل بقیه مواد را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت همزمان با هم زدن بپزید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید. مطابق تصاویر برای دسر از یک رینگ کمربندی استفاده کنید و داخل طرفی بگذارید و سپس به ترتیب یک لایه کادایف یک لایه محلبی بریزید و مجددا لایه ها را تکرار کنید. در آخر خرده های کادایف را روی آن بریزید و به همان شکل حداقل برای سه ساعت در یخچال بگذارید.
سپس دسر استراحت داده شده را از قالب خارج کرده و آن را به دلخواه تزئین کنید. اگر دوست داشتید می توانید این دسر را به همین شکل داخل یک ظرف شیشه ای درست کنید. نوش جان