رسپی شیرینی تارت زرد آلو :
مواد لازم:
- آرد ۳/۵ پ
- کره ۲۰۰ گرم
- خامه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه شیرینی تارت زرد آلو :
ابتدا آرد و کره سرد و با دستگاه غذا ساز میزنیم تا مثل خورده نان شود. بعد خامه را اضافه میکنیم تا یه خمیر لطیف بدست بیاد. خمیر و داخل یه کیسه میگذاریم داخل یخچال به مدت یک ساعت تا استراحت کنه. بعد خمیر را باز میکنیم و داخل قالب پهن میکنیم . کف خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و یک کاغذ روغن انداخته کمی لوبیا ریخته تا داخل فر سطح خمیر بالا نیاد. داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار میدهیم.
وقتی از فر خارج کردیم خنک شد مارمالاد زردالو میمالیم و زردالوی نیمه شده قرار میدهیم و روی انها را عسل یا بریلو رومال میکنیم که سطح ان براق شود. کمی پرک بادام و پسته میریزیم.
پ ن : خمیرمون شیرین نیست.