• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی ته چین مرغ : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    رسپی ته چین مرغ

    رسپی ته چین مرغ :

    مواد لازم:

    • برنج سه پیمانه آبکش شده
    • تخم مرغ 3 عدد کامل زده شده
    • ماست ترجیحا چکیده 3 قاشق غذاخوری سر پر
    • آب زعفران با دست و دلبازی
    • فیله یا سینه مرغ سرخ شده
    • روغن مایع یک دوم لیوان
    • کره 50 گرم
    • گلاب دو قاشق

    رسپی ته چین مرغ :

    1_ برای آبکش برنج، دو یا سه ساعت قبل برنج را با نمک خیس کرده و وقتی هنگام پخت یه دونه سفید وسط برنج دیدین آبکش میکنیم، و میزاری آبش کشیده وسرد بشه.
    2_ ماست و تخم مرغ و زعفران و گلاب و نمک را با هم مخلوط کرده و برنج را اضافه می کنیم
    3_ مرغ ها رو نگینی یا به صورت نوار برش داده با کره و نمک و فلفل سرخ میکنیم بعد زعفران اضافه میکنیم کمی درب ظرف را می زاریم تا پخته و طعم دار بشه


    4_ کف ظرف ( قابلمه یا غالب ) را چرب کرده کمی از مخلوط برنج را میریزیم بعد مرغ طعم دار شده ( بر حسب ذائقه خودتون زرشک سرخ شده یا بادمجان سرخ شده اضافه کنید ) و دوباره باقي برنج را بریزین
    5_ اگه تو غالب ریختین روش فویل بکشید در فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت
    و اگه در قابلمه ریخته دمکنی بزارید 5 دقیقه با شعله زیاد بعد با شعله کم به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزه
    فقط چک کنید دورش طلایی شد خاموش کنید تا نسوزه

    رسپی ته چین مرغ

    About The Author