چای سرد هلو
مواد مورد نیاز:
شربت هلو ساده:
- 3 عدد هلو سفید رسیده، خلال شده*
- 1 فنجان شکر دانه ریز (یا یک شیرین کننده طبیعی با نسبت 1:1 با شکر)
- 1 لیوان آب
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
چای:
- 8 لیوان آب
- 6 چای کیسه ای (هر چای سیاه با کیفیت خوب) – با ذائقه خود تنظیم کنید (چای کیسه ای بیشتر برای چای قوی تر؛ چای کیسه ای کمتر برای چای ضعیف تر)
طرز تهیه چای سرد هلو
شربت ساده هلو سفید:
- برش های هلو، شکر دانه ریز (یا شیرین کننده)، آب و وانیل را در یک قابلمه متوسط با هم ترکیب کنید. روی حرارت ملایم به جوش بیاورید؛ هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را بردارید؛ در قابلمه را با درب بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه دم بکشد.
- با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی، برش ها را بشکنید و له کنید تا کاملا له شوند.
- یک کاسه را زیر یک صافی مشبک قرار دهید و تا جایی که ممکن است شربت را از میوه ها صاف کنید و قطعات را فشار دهید تا مایع دیگری آزاد نشود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید. خورش را دور بریزید **
چای سرد:
- در حالی که هلوها در حال جوشیدن هستند. چای خود را آماده کنید آب را در یک کتری بجوشانید؛ در یک پارچ ضد حرارت بریزید (اگر نمی توانید به یکباره به 8 فنجان بریزید، ابتدا 5-6 فنجان را انجام دهید و بلافاصله بعد از آن بقیه فنجان ها را بجوشانید). چای کیسه ای را به مدت 5 دقیقه اضافه کنید (بیشتر از این مقدار نباشد وگرنه طعم چای تلخ می شود). پس از دم کشیدن چای کیسه ای را بردارید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
یخ هلو سفید:
شربت ساده هلو را داخل چای سرد بریزید. با تکه های هلو تازه و یخ سرو کنید!
نکته
*در صورت تمایل می توانید از هلوی زرد به جای سفید استفاده کنید!
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !