• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه املت اسپانیایی !!

    طرز تهیه املت اسپانیایی

    املت اسپانیایی (تورتیلا اسپانیایی) کاملاً گرم یا سرد سرو می شود و درست کردن آن بسیار آسان است!

    سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و تخم‌مرغ این دستور غذای محبوب املت اسپانیایی (تورتیلا) را تشکیل می‌دهند که برای پیک‌نیک و مهمانی‌ها مناسب است!

    به طور معمول، یک تورتیلای معمولی ابتدا با سرخ کردن سیب زمینی ها در 1 تا 2 فنجان روغن، بسته به تعداد سیب زمینی هایی که استفاده می کنید، درست می شود. با این حال مادر من توانسته این مقدار را به 1/2 فنجان کاهش دهد که دقیقاً همان نتایج ترد و طلایی را با نصف چربی می دهد! تا زمانی که از یک تابه نچسب با کیفیت خوب برای جلوگیری از چسبندگی استفاده می کنید، 1/2 فنجان مقدار مناسبی روغن است.

    با سالاد سرو کنید یا به عنوان پیش غذا استفاده کنید. برای میان وعده عالی است.

    مواد مورد نیاز:

    • 1/2 فنجان روغن زیتون
    • 5 عدد سیب زمینی متوسط، به قطعات 2.5 سانتی خرد شده
    • 1 پیاز قهوه ای بزرگ، خرد شده
    • 8 عدد تخم مرغ
    • نمک برای طعم دادن
    • فلفل سیاه خرد شده، به میزان لازم
    • جعفری برای تزئین (اختیاری)

    طرز تهیه املت اسپانیایی

    • روغن را در یک تابه متوسط نچسب (30 سانتی متر/12 اینچ) گرم کنید. سیب زمینی ها را سرخ کنید تا ترد، طلایی و نرم شوند. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود. روغن را خالی کنید (اگر از یک صافی فلزی استفاده کنید)، تا زمانی که تمام روغن تخلیه شود.
    • سیب زمینی ها و پیازها را در تابه برگردانید و آنها را در یک لایه بچینید. حرارت را به حداقل برسانید.
    • تخم مرغ ها را با نمک و فلفل هم بزنید تا مزه دار شود. مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید و سیب زمینی ها و پیازها را با استفاده از یک کاردک پلاستیکی دور تخم مرغ ها حرکت دهید. هر چند وقت یکبار، تخم‌مرغ‌ها را در حین پختن سیب زمینی دور آن بچرخانید تا مطمئن شوید که تخم‌مرغ‌ها در قسمت پایینی پخته می‌شوند، بنابراین تخم‌مرغ زیادی روی آن باقی نمی‌ماند.
    • یک بشقاب بزرگ و گرد را روی تابه قرار دهید و با دستی که بشقاب را گرفته اید، تورتیلا را روی بشقاب برگردانید. سپس آن را در جهت مخالف به تابه برگردانید.
    • به پخت و پز ادامه دهید، گاهی تابه را به آرامی تکان دهید تا کاملا پخته شود.
    • برای خارج کردن تورتیلا از ماهیتابه، یک بشقاب تمیز را روی تورتیلا قرار دهید و دوباره روی بشقاب برگردانید. با جعفری تزئین کنید (اختیاری).
    • با سالاد سرو کنید یا به عنوان پیش غذا استفاده کنید. برای میان وعده عالی است.
    طرز تهیه املت اسپانیایی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author