• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خمیر پای + نکات کلیدی !!

    طرز تهیه خمیر پای

    مواد مورد نیاز

    • 1 1/4 فنجان (5 1/4 اونس | 150 گرم) آرد همه منظوره الک و صاف شده
    • 1 قاشق غذاخوری شکر
    • 1/4 قاشق چایخوری نمک
    • 3.5 اونس (100 گرم) کره سرد بدون نمک مکعبی (+ اضافه برای کره زدن روی ظرف پای )
    • 4-6 قاشق غذاخوری آب یخ

    طرز تهیه خمیر پای

    • یک ظرف پای 9 اینچی (23 سانتی متری) را با کره چرب کنید. کنار بگذارید.
    • آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان کره را به آرد بمالید تا شبیه پودر سوخاری شود.
    • یک چاه در مرکز ایجاد کنید. 4 قاشق غذاخوری آب سرد یخ اضافه کنید و با یک قاشق صاف مخلوط کنید تا مخلوط به هم برسند و دانه های کوچکی تشکیل دهند. (می توانید از کاتر شیرینی پزی هم استفاده کنید.) در صورت نیاز از کمی آب اضافه استفاده کنید.
    • یک ورق کاغذ روغنی را روی یک سطح کار تمیز قرار دهید. شیرینی را به آرامی به شکل یک توپ جمع کرده و روی کاغذ روغنی بریزید. یک تکه کاغذ روغنی دیگر روی شیرینی بگذارید.
    • شیرینی را بین 2 ورق کاغذ روغنی به اندازه کافی بزرگ کنید تا در یک ظرف پای 9 اینچی (23 سانتی متری) (حدود 12 اینچ قطر) قرار گیرد.
    • ورق بالای کاغذ روغنی را بردارید. به آرامی دست ها را زیر شیرینی قرار دهید و با احتیاط شیرینی را در ظرف پای بغلتانید، سمت کاغذ روغنی را به سمت بالا قرار دهید. کاغذ را بردارید.
    • لبه‌ها را برش دهید و حدود 2.5 سانت از پیش‌آمدگی را بریزید تا لبه‌ها را نیشگون بگیرید . به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    طرز تهیه خمیر پای
    طرز تهیه خمیر پای

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author