• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس هلندی !!

    طرز تهیه سس هلندی

    سس هلندی که به راحتی می توانید آن را روی تخم مرغ آب پز، تخم مرغ سرخ شده یا یک کاسرول صبحانه سرو کنید!

    می توانید در عرض چند دقیقه یک سس خامه ای خوشمزه هلندی درست کنید! برای این دستور غذا از مخلوط کن خود استفاده کنید.

    اولین بار درست کردن سس هلندی می تواند تجربه دلهره آور باشد. با این حال، ترس های خود را کنار بگذارید… این دستور سس هلندی فقط در چند مرحله ساده و تعداد انگشت شماری مواد آماده است!

    مواد مورد نیاز

    • 3 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
    • 1/4 قاشق چایخوری نمک
    • یک عدد فلفل سیاه خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه* (به سلیقه خود تنظیم کنید)
    • 1/2 فنجان کره بدون نمک (4 اونس | 125 گرم)

    طرز تهیه سس هلندی

    • زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و آب لیمو را در یک ظرف مخلوط کن بریزید.
    • کره را در یک کاسه ایمن مایکروویو ، 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا ذوب شود و در هنگام لمس داغ شود.
    • روش دیگر: کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید تا کف کند.
    • مخلوط کن را با یک درب بپوشانید و مخلوط زرده را با سرعت بالا به مدت 3 ثانیه مخلوط کنید.
    • در حالی که مخلوط کن هنوز روشن است، درب آن را باز کنید (یا تکه پلاستیکی وسط را از درب بیرون بیاورید) و کره ذوب شده داغ را به آرامی در داخل آن بریزید.
    • سس با نیمی از کره مخلوط شده شروع به غلیظ شدن می کند.
    • تست کنید و در صورت نیاز با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید.

    نکات

    *آب لیمو را جایگزین سرکه سفید کنید.
    اصطکاک تیغه های مخلوط کن به همراه کره داغ تا حدودی تخم مرغ را در حین امولسیون می پزد. با احتیاط مصرف شود. برای کاهش خطر ابتلا به سالمونلا یا سایر بیماری های مرتبط با غذا، از تخم مرغ های مرغوب، تازه و در یخچال استفاده کنید.

    طرز تهیه سس هلندی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author