• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ قارچ خامه ای : طرز تهیه با روش آسان !!

    سوپ قارچ خامه ای

    طعم عمیق خاکی دستور پخت سوپ قارچ خانگی کلاسیک را نمی توان شکست داد، به خصوص زمانی که ظرف چند دقیقه آماده شود.

    مواد مورد نیاز

    • 4 قاشق غذاخوری کره
    • 1 قاشق غذاخوری روغن
    • 2 عدد پیاز خرد شده
    • 4 حبه سیر خرد شده
    • 1 1/2 پوند (750 گرم) قارچ تازه خرد شده
    • 4 قاشق چایخوری آویشن خرد شده
    • 6 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
    • 4 فنجان آب مرغ یا آب گوشت یا سبزیجات کم سدیم
    • 1-2 قاشق چایخوری نمک (به سلیقه تنظیم می شود)
    • 1/2-1 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده ( به طعم تنظیم کنید )
    • 2 حبه ادویه ی گوشت / مرغ ، له شده
    • 1 فنجان خامه غلیظ (یا شیر تبخیر شده)
    • جعفری و آویشن تازه خرد شده برای سرو

    طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

    • کره و روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا ذوب شود. پیاز را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر را بپزید تا طلایی شود، حدود 1 دقیقه.
    • قارچ و 2 قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید، 5 دقیقه بپزید. یک فنجان آب مرغ بریزید و بگذارید 3 دقیقه بپزد.
    • آرد را ب قارچ ها اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و 2 دقیقه بپزید. بقیه ی آب مرغ را اضافه کنید، دوباره مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را روی حرارت ملایم کم کنید، نمک، فلفل و ادویه ی مرغ مکعبی را اضافه کنید.
    • روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بجوشد و گهگاهی هم بزنید تا غلیظ شود.
    • حرارت را کم کنید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید به آرامی قل بزند (جوش نیاید). نمک و فلفل را به سلیقه خود تنظیم کنید.
    • جعفری و باقی مانده آویشن را مخلوط کنید. گرم سرو کنید.
    سوپ قارچ خامه ای
    سوپ قارچ خامه ای

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author