سوپ قارچ خامه ای
طعم عمیق خاکی دستور پخت سوپ قارچ خانگی کلاسیک را نمی توان شکست داد، به خصوص زمانی که ظرف چند دقیقه آماده شود.
مواد مورد نیاز
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 2 عدد پیاز خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1 1/2 پوند (750 گرم) قارچ تازه خرد شده
- 4 قاشق چایخوری آویشن خرد شده
- 6 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- 4 فنجان آب مرغ یا آب گوشت یا سبزیجات کم سدیم
- 1-2 قاشق چایخوری نمک (به سلیقه تنظیم می شود)
- 1/2-1 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده ( به طعم تنظیم کنید )
- 2 حبه ادویه ی گوشت / مرغ ، له شده
- 1 فنجان خامه غلیظ (یا شیر تبخیر شده)
- جعفری و آویشن تازه خرد شده برای سرو
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای
- کره و روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا ذوب شود. پیاز را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر را بپزید تا طلایی شود، حدود 1 دقیقه.
- قارچ و 2 قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید، 5 دقیقه بپزید. یک فنجان آب مرغ بریزید و بگذارید 3 دقیقه بپزد.
- آرد را ب قارچ ها اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و 2 دقیقه بپزید. بقیه ی آب مرغ را اضافه کنید، دوباره مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را روی حرارت ملایم کم کنید، نمک، فلفل و ادویه ی مرغ مکعبی را اضافه کنید.
- روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بجوشد و گهگاهی هم بزنید تا غلیظ شود.
- حرارت را کم کنید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید به آرامی قل بزند (جوش نیاید). نمک و فلفل را به سلیقه خود تنظیم کنید.
- جعفری و باقی مانده آویشن را مخلوط کنید. گرم سرو کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !