• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ساندویچ دیپ فرانسوی : طرز تهیه با روش آسان !!

    ساندویچ دیپ فرانسوی

    دستور غذای فرانسوی ما ساندویچ های خوشمزه و با طعم کامل را برای یک وعده غذایی آسان به شما می دهد!

    مواد مورد نیاز

    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 900 گرم سینه گوشت گاو هر کدام را 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید
    • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
    • 2 عدد پیاز خلال شده
    • 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
    • 1 قوطی سوپ پیاز فرانسوی
    • 1 قوطی کنسومه گوشت گاو
    • 1 فنجان آبگوشت گاو
    • 2 قاشق غذاخوری سس ووسترشایر
    • 6 عدد نان ساندویچی / رول هوگی
    • 2 قاشق غذاخوری کره
    • پنیر پروولون 6 برش

    طرز تهیه ساندویچ دیپ فرانسوی

    پخت آرام

    • گوشت را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.
    • روغن را در یک ماهیتابه/ تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت را از همه طرف تفت دهید تا قهوه ای شود. به بشقاب منتقل کنید پیازها را تفت دهید تا نرم شوند و تکه های قهوه ای باقی مانده از گوشت را جدا کنید. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود (حدود 30 ثانیه).
    • گوشت را در یک کاسه آرام پز 6 لیتری قرار دهید. پیاز پخته شده، سوپ، کنسومه، استاک و سس ورسسترشر را اضافه کنید. با حرارت کم به مدت 6 تا 8 ساعت یا با حرارت زیاد به مدت 3 تا 4 ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
    • در 10 دقیقه آخر زمان پخت، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. رول ها را روی یک ورقه پخت بزرگ بچینید.
    • گوشت را بردارید، اجازه دهید 10 دقیقه بماند، سپس برش دهید (یا با چنگال خرد کنید). باقیمانده ی مایع آرام پز را در یک پارچ صاف کنید.
    • روی نان ها را با کره بمالید. برش های گوشت و پنیر را داخل نان ها بریزید. ساندویچ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر تازه شروع به آب شدن کند، برشته کنید.
    • با کاسه های کوچک آب گوشت باقی مانده در آرام پز سرو کنید.

    پخت سریع

    • گوشت را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید.
    • قابلمه زودپز را را روی حرارت قرار دهید و روغن را گرم کنید. گوشت را از همه طرف تفت دهید تا قهوه ای شود. گوشت را به یک بشقاب منتقل کنید.
    • پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند. سوپ، کنسومه، آبگوشت و سس ورسسترشایر را در آن بریزید و تکه‌های قهوه‌ای شده را از ته دیگ جدا کنید. گوشت را اضافه کنید.
    • با در محکم کنید. با عملکرد دستی و با فشار بالا به مدت 60 دقیقه بپزید.
    • درب زودپز را به ارامی باز کنید. گوشت را بردارید و برش دهید (یا با چنگال خرد کنید). باقیمانده ی مایع در زودپز را در یک پارچ صاف کنید.
    • نان ها را با کره بمالید. برش های گوشت و پنیر را داخل نان ها بریزید.
    • ساندویچ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر شروع به آب شدن کند، برشته کنید.
    ساندویچ دیپ فرانسوی
    ساندویچ دیپ فرانسوی
    ساندویچ دیپ فرانسوی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author