گل کلم کبابی یک غذای جانبی خوشمزه با سیر، پیاز کاراملی شده، روغن زیتون و پنیر پارمزان است تا یک سبزی خوشمزه را به میز شام اضافه کنید.
گل کلم کبابی
اگر عاشق سبزیجات برشته هستید (به هویج سوخاری، مارچوبه برشته یا سیب زمینی سرخ شده فکر کنید)، اکنون می توانید گل کلم برشته را به لیست خود اضافه کنید!
این دستور غذا برای کسانی که دیگر نمی توانند گل کلم آب پز یا بخار پز را تحمل کنند عالی است. تفت دادن گل کلم طعم کره ای و مغزی طبیعی آن را به ارمغان می آورد…
بهترین بخش در مورد گل کلم این است که طعم آن بسیار ملایم است، می توانید آن را با هر چاشنی که در دست دارید بپزید و کاملاً آن را تغییر دهید!
نحوه برش گل کلم برای بو دادن
تهیه گل کلم آسان است، فقط مطمئن شوید که همه گلها برای پخت و پز تقریباً یک اندازه باشند.
برای بریدن کل کلم:
- کل سر گل کلم را از بالا از طریق ساقه به پایین نصف کنید.
- هر قسمت را از وسط نصف کنید، سپس دوباره هر قسمت را نصف کنید.
- هسته هر قطعه را بردارید تا گلچه ها باقی بمانند.
- گلچههای بزرگتر را برش دهید تا با گلهای کوچکتر مطابقت داشته باشد تا در نهایت تکههایی تقریباً هم اندازه داشته باشید. (تکه های بزرگتر باید بیشتر برشته شوند در حالی که گلچه های کوچکتر به زمان کمتری نیاز دارند.)
طرز پخت گل کلم در فر
برای دستور پخت گل کلم سوخاری ما، فقط به چند ماده ساده نیاز دارید:
- روغن زیتون
- پیاز
- سیر: تازه با این دستور بهترین است.
- پنیر پارمزان: در فر به طرز زیبایی ترد می شود و طعم دیگری به آن می بخشد.
- نمک: یا یک مکعب ادویه عصاره ی مرغ / گوشت
- فلفل قرمز خرد شده: این یک ماده اختیاری است
- فلفل سیاه : به اندازه کافی برای طعم دادن.
با همه این مواد مخلوط کنید و کباب کنید – بعد از کباب شدن در صورت نیاز با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید.
نکات
فر را از قبل گرم کنید: مطمئن شوید که فر شما خوب و داغ است تا لبه های کاراملی شده، طعم آجیلی و نتیجه ترد داشته باشید.
برای تمیز کردن سریع و آسان، ورقه پخت خود را کمی چرب کنید یا با فویل بپوشانید.
باقی مانده ها را دوباره گرم کنید
هر گل کلم بوداده ای را در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید. پس از آماده شدن برای سرو، گل کلم برشته شده را در مایکروویو برای نتیجه سریعتر گرم کنید، یا در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تا زمانی که گرم شود و نتیجه ترد شود.
آیا گل کلم بوداده سالم است؟
کاملا! فیبر بالا، سلامت گوارش را ارتقا می دهد، التهاب را کاهش می دهد و می تواند سلامت ایمنی را در برابر برخی بیماری های مزمن از جمله سرطان، دیابت و بیماری های قلبی تقویت کند.
مواد مورد نیاز:
- 1 گل کلم سر بزرگ (حدود 2 پوند یا 1 کیلو)، به صورت گلچه بریده شده
- 1 پیاز بزرگ خلال یا خرد شده
- 6 حبه سیر با پشت چاقو له شده (یا ریز شده)
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده تازه،
- 2 قاشق چایخوری نمک ( بستگی به مزه )
- 1/4قاشق چایخوری فلفل قرمز
- فلفل سیاه ترک خورده سیاه، به میزان دلخواه
طرز تهیه گل کلم کبابی
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- یک ورقه فر لبه دار بزرگ را کمی چرب کنید. گل کلم، پیاز و سیر را روی ورقه پخت مخلوط کنید. با روغن زیتون، نمک و فلفل (ها) مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود.
- در یک لایه بچینید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
- پنیر پارمزان بپاشید . دوباره به فر برگردانید تا 10-15 دقیقه دیگر بپزد تا گل کلم روی لبه ها کاراملی شود و با تست چنگال نرم شود.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !