• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آموزش نان موز شکلاتی : با روش آسان و سریع

    آموزش نان موز شکلاتی

    یک نان موز شکلاتی فوق‌العاده خفن و تقریباً براونی مانند که روی آن چیپس‌های شکلات ذوب شده قرار داده شده است، به روش مورد علاقه جدید شما برای استفاده از موز رسیده تبدیل خواهد شد.

    آموزش نان موز شکلاتی

    طرز تهیه نان موز شکلاتی

    اول اینکه، چیزی که این دستور غذا را با بیشتر متفاوت می کند این است که ما فقط از شکر قهوه ای در نان خود استفاده می کنیم تا مطمئن شویم که نرم و مرطوب با قوام عالی مانند باقی می ماند. ماده بعدی برای تضمین یک نان نرم، روغن پخت و پز است (روغن کانولا یا گیاهی بهترین نتیجه را دارد).

    مطمئن شوید که از موز بیش از حد رسیده استفاده می کنید. هر چه تیره تر، شیرین تر و بهتر بیرون می آید!

    قبل از گرم کردن فر، سینی را به وسط فر منتقل کنید. قالب نان را با اسپری نچسب چرب کنید. ما از یک تابه 9×5 اینچی (یا 23cm x 13cm) استفاده می کنیم.سپس شروع به کار با خمیر خود کنید.موز را در یک کاسه بزرگ له کنید. برای صرفه جویی در زمان می توانید از چنگال، سیب زمینی خرد کن، یا همزن برقی استفاده کنید. کره ذوب شده، روغن، تخم مرغ، وانیل و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.یک کاسه دیگر بردارید و آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. استفاده از لیسک شما را از الک کردن مواد خشک نجات می دهد، اگرچه در صورت تمایل می توانید آنها را الک کنید.

    آموزش نان موز شکلاتی

    مواد خشک را در مواد مرطوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

    خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید زیرا باعث غلیظ شدن نان شما می شود.
    نصف شکلات چیپسی ها را بریزید . می توانید از شکلات نیمه شیرین، تیره یا شیری استفاده کنید. انتخاب باشماست. اگر دوست داشتید مقداری آجیل خرد شده هم بریزید!
    خمیر را در تابه آماده شده بریزید و روی آن را تکه های شکلات باقی مانده بریزید.

    به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز نان فرو کرده اید، تمیز بیرون بیاید، بپزید. مطمئن شوید که نان موز شکلاتی خود را در حدود 45 دقیقه بررسی کنید تا مطمئن شوید که بیش از حد پخته نشده است – پخت بیش از حد نان خشکی به دست می دهد.

    اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه در تابه خنک شود و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.

    آموزش نان موز شکلاتی

    ایده های افزودنی

    من 1 فنجان شکلات چیپسی را داخل و روی آنها می ریزم (من از شکلات کاکائو 45 درصد استفاده می کنم)، اما می توانید اضافه کنید:

    • آجیل خرد شده (بادام زمینی، گردو، بادام هندی، گردو، بادام و غیره)
    • نارگیل خرد شده
    • چیپس کره بادام زمینی

    1/2 فنجان هر کدام اضافه کنید، یا اگر فقط از یک گزینه استفاده می کنید، 1 فنجان بریزید .

    ذخیره سازی

    نان موز شکلاتی روز بعد و فردای آن به طرز باورنکردنی مرطوب است و حتی بعد از یخ زدن یا خوردن آن به صورت سرد و مستقیماً بیرون از یخچال تا یک هفته بعد نرم می ماند. این محصول را می توان تا 3 ماه در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر منجمد کرد.

    مواد مورد نیاز :

    • 3 عدد موز بسیار رسیده
    • 1/3 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده و کمی خنک شده (3 اونس | 90 گرم)
    • 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز (30 میلی لیتر)
    • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
    • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
    • 3/4 فنجان شکر قهوه ای روشن (5.2 اونس | 150 گرم)
    • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
    • 1/2 قاشق چایخوری نمک
    • 1 فنجان آرد همه منظوره یا آرد ساده، (5.2 اونس | 150 گرم)
    • 1/2 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
    • 1 فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین

    آموزش نان موز شکلاتی

    • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب نان 9 در 5 اینچی (یا 23cm x 13cm) را با اسپری روغن چرب کنید. کنار بگذارید.
    • موز را در یک کاسه بزرگ له کنید. در کره ذوب شده و روغن مخلوط کنید . تخم مرغ، وانیل و شکر قهوه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود.
    • در ظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. نصف چیپس های شکلات را بریزید.
    • خمیر را در تابه آماده شده بریزید و روی آن را تکه های شکلات باقی مانده بریزید. به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز نان فرو کرده اید، تمیز بیرون بیاید، بپزید.
    • بگذارید 10 تا 15 دقیقه در تابه خنک شود، سپس کیک را بردارید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

    آموزش نان موز شکلاتی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author