طرز تهیه تورتیلا
از اینکه چگونه تورتیلاهای آردی آسان در خانه درست می شوند شگفت زده خواهید شد! تورتیلاهای تازه خانگی که مستقیماً از ماهیتابه خارج می شوند، سالم تر از هر چیزی است که فروشگاه خریداری می شود.
فقط 5 ماده تا ساخت تورتیلاهای آردی تازه فاصله دارید – بدون مواد نگهدارنده مصنوعی. تنها چیزی که نیاز دارید آرد، بکینگ پودر، روغن خوراکی، نمک، آب و وردنه است.
تورتیلاهای آردی
مشابه نان های مسطح، تورتیلاهای آردی بسیار متنوع هستند ! به فاهیتای مرغ یا استیک فکر کنید، کارنه آسادا، کارنیتا (تصویر زیر را ببینید)، تاکو با دنده کوتاه بارباکوآ، کوزادیلا… بی پایان هستند! یا آنها را سرخ کنید و چیپس تورتیلای خود را درست کنید !
تورتیلاهای آردی را چگونه درست می کنید؟
با این دستور العمل آسان، تورتیلاهای آردی خریداری شده در فروشگاه را برای همیشه کنار بگذارید. اگر شما هم مثل ما عاشق آشپزی و خوردن غذاهای مکزیکی هستید، این دستور پخت نان تورتیلا را دوست خواهید داشت. تنها چیزی که نیاز دارید 30 دقیقه، یک کاسه و یک تابه نچسب است. آماده باشید!
- با مخلوط کردن خمیر شروع کنید. شما باید از آب گرم استفاده کنید، به اندازه گرمی که دستان شما می توانند آن را تحمل کنند. در حال جوش نیست، فقط آنقدر داغ است که خمیر به سرعت جمع شود.
- وقتی کارتان تمام شد، باید لمس آن چسبناک باشد (هرچه خمیر چسبندهتر باشد، تورتیلاها نرمتر هستند.)
- خمیر را روی یک سطح کار کمی آردپاشی شده باز کنید. روی خمیر را با حدود 1 قاشق غذاخوری آرد اضافی بپاشید و ورز دهید تا به شکل یک توپ صاف، نرم و نیمه چسبنده در بیاید. ممکن است بخواهید تسلیم شوید اما این کار را نکنید! 2-3 دقیقه خوب به آن ورز دهید و به راحتی جمع می شود.
- خمیر را به 8 توپ مساوی برای تورتیلاهای بزرگتر یا 9 توپ برای سایزهای کوچکتر تقسیم کنید.
- هر بار با یک تکه کار کنید، یک توپ را با کف دستتان صاف کنید تا شبیه یک دیسک ضخیم شود.
- دو طرف آن را کمی آرد پاشیده و کنار بگذارید.
- به مدت 10 دقیقه با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید.
هر گلوله خمیر را به شکل دایرهای 24 تا 26 سانتی روی لبهها بغلتانید تا دور تا دور آنها ضخامت یکسانی داشته باشند (ضخامت حدود 2 میلیمتر را هدف قرار دهید). شما یک تورتیلای نازک می خواهید که هنگام بالا نگه داشتن آن کاملاً قابل مشاهده باشد.
تورتیلاها را بپزید
از یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا استفاده کنید. اگر نچسب ندارید از ماهیتابه ای که کمی با روغن یا کره چرب کرده اید استفاده کنید.
تورتیلاهای آردی را به مدت حدود 1 دقیقه از یک طرف بپزید و فقط یک بار آنها را برگردانید. طرف دیگر را به مدت 30 ثانیه دیگر بپزید تا زمانی که لکه های قهوه ای دیده شود. تورتیلاها پف کرده و کاملا پخته می شوند.
از چه نوع آردی می توان استفاده کرد
- همه منظوره
- آرد سفید ساده
- ال روزال (آرد اصیل مکزیکی)
- آرد نان
نکات طرز تهیه تورتیلا
- در حالی که یک تکه در حال پختن است، تکه بعدی را گرد کنید و مراحل بالا را تکرار کنید (کار کردن با یک تورتیلا در یک زمان از خشک شدن آنها جلوگیری می کند).
- آنها را روی یک بشقاب پوشیده شده با یک حوله تمیز بچینید و آنها را بپیچید تا در حین پختن بقیه، گرم و نرم بمانند.
مواد مورد نیاز:
- 3 فنجان آرد همه منظوره (15 اونس یا 450 گرم)
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان آب داغ
- 1/3 فنجان روغن نباتی
طرز تهیه تورتیلا
- آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- یک چاه در مرکز ایجاد کنید. آب و روغن نباتی را به آن اضافه کنید، سپس با هم مخلوط کنید تا آب آرد را جذب کند. با دستان خود خمیر را به هم نزدیک کنید. خمیر باید قابل کار باشد اما در لمس چسبنده باشد (خمیر چسبنده = تورتیلاهای نرم).
- خمیر را روی یک سطح کار کمی آردپاشی شده باز کنید. اگر خیلی چسبنده بود روی خمیر را با کمی آرد اضافی بپاشید. حدود 2 تا 3 دقیقه ورز دهید تا یک توپ صاف، نرم شکل بگیرد.
- خمیر را به 8 توپ مساوی برای تورتیلاهای بزرگتر یا 9 توپ برای سایزهای کوچکتر تقسیم کنید. هر بار یک تکه کار کنید، یک توپ را با کف دستتان صاف کنید تا شبیه یک دیسک ضخیم شود. دو طرف آن را کمی آرد پاشیده و کنار بگذارید. به مدت 10 دقیقه با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید.
- یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
- از یک وردنه برای باز کردن یک تکه خمیر به شکل دایره ای 24 تا 26 سانتی به ضخامت حدود 2 میلی متر استفاده کنید.
- یک تورتیلا را بپزید تا سفت شود و کمی طلایی شود، حدود 1 تا 2 دقیقه. برگردانید و پخت را ادامه دهید تا زمانی که لکه هایی در هر دو طرف ظاهر شود، حدود 30 ثانیه دیگر.
- در حالی که یک تکه در حال پختن است، تکه بعدی را گرد کنید و مراحل بالا را تکرار کنید (کار کردن با یک تورتیلا در یک زمان از خشک شدن آنها جلوگیری می کند).
- آنها را روی یک بشقاب پوشیده شده با یک حوله تمیز بچینید و آنها را بپیچید تا در حین پختن بقیه، گرم و نرم بمانند.
نکات
برای ذخیره کردن
تورتیلاهای پخته شده را می توان در دمای اتاق به مدت یک روز در بسته بندی غذا یا زیپ دار یا تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.
برای یخ زدن، اجازه دهید تورتیلاها کاملا خنک شوند. بین هر تورتیلا یک ورق کاغذ روغنی قرار دهید و آنها را در فویل بپیچید. آنها را به کیسه فریزر منتقل کنید.
گرم کردن مجدد تورتیلاها
یک تورتیلا را در یک بشقاب قرار دهید. با یک ورق کاغذ مرطوب بپوشانید. به مدت 20-30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
طرز تهیه تورتیلا
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !